Fashion

Mall Of Fame

IMG_9610
[RO] Sîmbătă am fost invitată la cea de a doua ediție a evenimentului Mall of Fame, organizat de Shopping Malldova împreună cu Melkior. În această ediție s-a pus accentul pe tendințele de primăvară-vară și anume cum să ne îmbrăcăm pentru a avea succes în orice domeniu ne-am afla.

Tematica “Dress for Success” a fost abordată de către stiliștii evenimentului, care au făcut-o într-un mod extrem de interactiv, cu modele și exemple concrete. Foarte succind și rapid ne-a fost explicat cum să ne îmbrăcăm, ce poșete și accesorii să purtăm și ce machiaj să abordăm pentru joburile moderne.

Toate articolele și piesele prezentate de către modele, pot fi găsite în noile colecții ale brandurilor prezente în Shopping Malldova.

Iar cea mai mare bucurie pentru toate femeile de la eveniment, a fost prezența minunatei Andreea Esca, care ne-a vorbit despre toate cîte un pic și cu ce ochi să privim succesul. Eu am avut norocul să o ascult iar pe Andreea, și m-am convins încă o dată că este una din cele mai inteligente femei pe care am cunoscut-o vreo-data.

Vă las jos cu mai multe poze, pentru a înțelege mai exact cum au decurs lucrurile la eveniment!

IMG_0037

IMG_0045

IMG_0162

IMG_9615

IMG_9621

IMG_9657

IMG_9671

IMG_9673

IMG_9732

IMG_9771

IMG_9835

IMG_9967

IMG_9977

IMG_9999

La prezentare au fost folosite piesele de la: Aridon, Benetton, Broadway, Salamander, LC Waikiki, Mango, Clarks, Guess, Incity, Celio, Sassofono, Samsonite, Blanco, Ted Lapidus si multe altele.

I was wearing: Mango dress from Shopping Malldova
Zara shoes
Balenciaga bag

Comments

6 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*