Fashion

Sandalini Campaign

foto1
[RO] Cu toții stim cît de importantă este încălțămintea pentru o femeie. Ea reprezintă acea piesă din garderoba noastră, care ne reprezintă personalitatea, dar si modul nostru de viață. O pereche de pantofi, uneori, ne poate transforma ziua, dispoziția si cel mai important ținuta.

Asadar, fiind o iubitoare înrăită de pantofi, am acceptat cu mare plăcere să reprezint colecția de toamnă/iarnă 2014 a companiei Sandalini. Noua colecție propune o diversitate de stiluri de încălțăminte pentru femei și bărbați. Încălțămintea Sandalini este comodă și frumoasă în același timp și susține utimele tendințe ale modei.

În cadrul sesiunii foto, la care am participat, am acceptat provocarea să măsor trei tipaje diferite de femei: cuceritoarea senzuală, business lady și nimfa activă.

Si pentru că o femeie de afaceri, este una de succes, care a realizat multe în viață de una singură, aceasta nu trebuie să uite niciodată de aspectul său, care trebuie să fie unul imaculat si impunător. O pereche de pantofi stilați, în acest caz impun caracter si personalitate, caracteristici necesare pentru o business lady. Pentru acest prototip de femeie, vedeți mai jos nu una banală într-un costum gri, ci una într-un costum alb total si o pereche de pantofi negri cu un detaliu deosebit în spate.

foto3

Pe lîngă faptul că o femeie trebuie să fie una puternică, ea niciodată nu trebuie să uite să fie femeie. De aceea, pentru a fi pasională, senzuală si cuceritoare, ea trebuie să poarte o pereche de pantofi corespunzători. Si ce poate fi mai sexy decît o pereche de pantofi de tip stiletto bordo? Accesorizați cu acea rochie minimalistă albă semnată Raquette, pantofii redau ținutei o senzualitate aparte.
Iar pentru toate fashionistele din capitala noastră, dar și în afara ei, Sandalini vine în acest sezon rece cu o gamă largă de pantofi eleganți.

foto2

Pentru femeile care iubesc odihna activă, natura, plimbările lungi, dar si comoditatea, Sandalini propune o variație de balerini extrem de comozi. Eu m-am simțit minunat pe durata întregii sesiuni foto în ei. Si după cum vedeți, amicii mei, care au participat la shooting nu m-au lăsat să mă relaxez o clipă. Deci, cine iubeste libertatea miscării, găseste în aceste rețeli de magazine o mulțime de papuci cu talpă joasă.

foto1

Deci, cine iubește libertatea miscării, va găsi în rețeaua de magazine Sandalini o mulțime de papuci cu talpă joasă.
Cu Sandalini, toamna aceasta ai oportunitatea sa te simti zeiță: puternică, seducătoare, liberă.
Ținutele au fost create cu ajutorul celor mai stilate haine marca brandul-ui autohton Raquette si pot fi găsite în incinta showroom-ului acestuia pe str. M.Kogălniceanu 54.

Toți pantofii pot fi găsiți în magazinele Sandalini, sau pe site-ul: www.sandalini.md.

Coafura si machiajul este realizat la Salonul “Ana Ciorici”.

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*