Fashion

Gift Ideas from Carpisa


So, Christmas is closer and closer and I will be writing a lot of posts about Gift Ideas for you guys. You will find on my blog lots of ideas for your parents, loved ones, girlfriends, friends and kids.

Today I am showing you what gifts you can buy from Carpisa. This brand is focused a lot on pieces for traveling, but lately they have some collaborations, like the one with Penelope Cruz, and they created great bags for everyday & night, as well as lots of accessories.

Check it out below.

[RO] Crăciunul este extrem de aproape, iar acest lucru înseamnă apropierea haosului, nedumeririi și a timpului pierdut pentru căutarea cadoului perfect.
Anul acesta am decis să fac mai multe postări cu Idei de Cadouri, la cererea muuultor persoane, plus că în ultimul timp îmi scriu și mulți bărbați cu această întrebare.

Prima postare vine cu o sumedenie de idei de cadouri, care pot fi procurate de la Carpisa, brandul care poate fi găsit în Shopping Malldova, dar și pe strada Puskin mai nou. La ei puteți găsi o mulțime de cadouri legate de călătorii, dar și extrem de multe accesorii și genți create în colaborări cu staruri.

Vreau să încep cu idei de cadou pentru oamenii care călătoresc foarte mult. Le puteți da orice începînd cu o valiză faină la preț accesibil, pînă la tot felul de chestiuțe pentru călătorii scurte, dar și lungi. Puteți cumpăra perne comode pentru drum, portofel pentru acte, tag pentru valiza, gentuță cu sticluțe cu dimensiuni speciale pentru valiza de mîină și multe multe alte nebunii.

Carpisa vine în acest an cu o mulțime de genți. Gențile vin în dimensiuni mari, medii și mici. Găsiți la ei modele și culori pe orice plac. În acest an ei ne bucură cu o mulțime de clutchuri cu aplicații, paiete și sclipiciuri, care merg perfect la ținutele de seară. Aceste genți se potrivesc perfect pentru orice domnișoară, dar și doamnă modernă.
Vedeți mai jos modelele mele preferate.

Pentru fașionistele înrăite, puteți opta pentru o geantă cu blăniță, care arată extrem de drăguț la ținutele de iarnă.

Pentru mamele care poartă genți mari și încăpătoare, puteți găsi genți din noua colecție, care sunt extrem de încăpătoare, dar și foarte de drăguțe.

Mie îmi place foarte mult să am un portofel calitativ și de aia mi se pare ca acesta este unul din cele mai faine cadouri pentru femeile, care au nevoie de unul nou, dar și pentru cineva care poate nu poartă unul. Mi-au plăcut anume acestea cu motive de iarnă, care pot fi găsite în două dimensiuni și diferite culori. Sunt extrem de drăguțe!

Dacă vreți să luați un cadou micuț, dar drăguț, optați pentru accesorii. V-aș propune o curea faină cu diferite motive, sau tot feluri de accesorii pentru chei sau genți.

Extrem de interesante mi-au părut boxele pentru bijuterii. Sunt boxe mari, medii și mici pentru coliere și brățări. Astea în culoarea roșie se potrivesc atît de bine pentru un cadou de Crăciun! Dacă persoana dragă vouă nu are unde ține bijuteriile, atunci acesta e cadoul perfect.

M-au impresionat extrem de mult gențile mici, pe care noi fetele mereu le luam cu noi în călătorii, dar și curelele care se vînd separat și pot fi schimbate în dependență de ținută. Mi se pare ceva extrem de original!

Să nu uităm, cadouri trebuiesc și pentru soți, prieteni, tați sau nani. Pentru bărbații din viața voastră tot se găsesc tot felul de cadouri la Carpisa. Aveți o selecție de rucsacuri faine, umbrele, genți pentru acte, portofele și accesorii interesante.

Iar pentru oamenii, care oricum sunt în dilemă și nu au fost inspirați de cele postate aici, mereu vine în ajutor un Certificat Cadou, pe care e voie de pus orice sumă dorită. Eu de exemplu, prefer un caodu, cît de micuț nu ar fi acesta. Îmi place cînd omul depunde efort măcar și minim și cumpără ceva micuț și drăguț.

Nu uitați, toate aceste chestii arătate în postarea de azi pot fi găsite în Carpisa din Shopping Malldova și de pe bulevardul Pușkin.

Stay tuned că mai vin multe postări cu idei de cadou!

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*