Travel

Budapest postcards

IMG_2516
We’ve been to Budapest two years ago and in two days saw almost all the sightseeings, buildings and most important places in the city. On sunday we stayed there just one day, because we were actually going  to Wien. In that one day, we took the time to ourselves and walk a bit around the center, in the park, ate some corn, candies and enjoyed the very nice views of this city.  Budapest is in my top cities, I must say.

[RO] Am fost în Budapesta acum doi ani, si tot atunci timp de două zile am vizitat orice clădire, care trebuie văzută, ne-am plimbat pe aproape toate podurile orasului si am cutreierat din greu orice colț. Duminică am stat în Budapesta, doar pentru că destinația finală era Viena. În doar jumate de zi, am profitat de timpul frumos si am mers să ne plimbăm prin centru puțin, am fost în parc, am mîncat niste porumb si bomboane. Data trecută nu am avut ocazia să văd parcurile si locurile de distracție/odihnă din oras, ceea ce m-ai mpresionat mult de această dată. Este un oras cu mult tineret, mame cu copii, parcuri enorme si clădiri superbe. As spune că face parte din topul meu de orase europene.

IMG_2477

IMG_2481

IMG_2484

IMG_2486

IMG_2487

IMG_2490

IMG_2497

IMG_2500

IMG_2502

IMG_2503

IMG_2505

IMG_2511

IMG_2513

IMG_2516

IMG_2517

IMG_2520

Nike shoes
Zara trf shorts
Zara tshirt
Ray Ban clubmaster sunnies

Comments

12 Comments

 1. Trebuie sa vizit numaidecât degraba Budapestul!
  în preultima poza e Carla’s Dreams?! :D :-P

 2. nu stiu daca e posibil timp de doua zile sa cutreieri din greu orice colt al Budapestei :) . am fost si eu – frumos oras intr-adevar! si outfit-ul tau imi place.

 3. imi place atmosfera orasului ( ceea ce vad in poze) in realiatate nu l-am vazut, dar cred ca e la fel de frumos.

 4. E un oras foarte frumos, mai modern si chiar mai sarmant decat Viena. :) Are un mixt intercultural interesant, o istorie incarcata si colturi atipice ascunse (de ex copacul amintirii de langa Sinagoga sau catacombele transformate in expozitie de arta). Si merge oricand o vacanta relaxanta in baile cu ape termale. Incep sa visez la stele. :)

 5. Am fost si eu in Budapesta de Revelion anul trecut..m-am indragostit efectiv de orasul asta, il iubesc!!:D
  Este foarte foarte frumos si abia astept sa-l revad! Vacanta frumoasa in continuare!:*

 6. Budapest este un oras minunat, si din fericire e doar la 3 ore jumatate distanta de Timisoara, asa ca am petrecut multe weekenduri acolo! Distractie placuta si bucura-te de liberate :) caci dupa ce se va naste micuta ta o sa ai o perioada in care o sa te gandesti cu jind la zilele astea!

  http://www.the–street.blogspot.com

 7. spuneai mai sus ca ai vazut multe mamici cu copii, din experienta iti zic, ca atunci cind esti graviduta, nu numai ca observi mai bine acest lucru, dar ti se pare ca pe strazi sunt mai multe mamici cu burtici si copii mici decit inainte :)) …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*