Beauty Fashion

Nefis campaign

Nefis-Ira
You know you’re a good makeup artist when people and mostly companies start working with you. Recently I worked with the Nefis team, a chocolate and biscuit company, for their new campaign ” Not only for children” where they promote some of their new biscuits called Fiona.
Check out all my golden/brown work on the girls and let me know what you think.
Soon I will announce the winner of the next project on the blog.

[RO] Cînd începi a lucra cu companii pentru panourile lor de publicitate, atunci stii că mai multă lume te recunoaste ca un makeup artist bun sau cît de cît care pricepe. Recent am lucrat cu echipa companiei Nefis pentru promovarea noului său produs “Fiona”. Eu am machiat toate modelele, panourile cărora promovează biscuiții “Fiona” ca fiind “Nu doar pentru copii..”.
Vedeți mai jos toate machiajele în tonuri aurii/maro si împărtăsiți-vă cu impresiile voastre.
P.S. Azi voi anunța si cîstigătoarea concursului de ieri, care va participa în următorul nostru proiect.

Nefis-Alisa

Nefis-Dana

Nefis-Ira

Nefis-Iulya

Nefis-Nicoli

Nefis-Sasha

Nefis-Sasha2

And here are some of the backstage photos:

962902_10151877966988066_1911271812_n

972664_10151878514438066_597586299_n

972779_10151878514468066_652582604_n

Comments

21 Comments

 1. frumos machiajul, imi place naturaletea pe care ai pastrat-o. Insa lumina folosita le dezavantajeaza pe fete:( cel putin asta e parerea mea. Oricum tu ai lucrat foarte frumos. esti talentata! tine-o tot asa!

 2. Intr-avdevar, Ana, tu ai lucrat tare bine, insa se lasa impresia ca pozele nu au fost editate absolut deloc, caci fondul de ten sta ca o masca.

  • Da da am observat si eu :) Probabil din cauza ca sunt pentru billboard-uri mari :) nu ma prea pricep in photoshop. Mersi!

 3. Felicitari, Ana! Este un sentiment foarte placut sa-ti fie recunoscuta munca! :)

  Blogul tau este unul din blogurile mele de suflet! Am scris mai multe aici–> http://goo.gl/VFAis

 4. Sorry, dar foto sunt atit de necalitativ editate incit dau impresia ca si machiajul este rau executat sau vice versa. Eu sper ca va fi o retusare inainte de o afisare publica.

 5. Ai facut o treaba minunata ..superbe machiajele!:*
  SandraB.ro

 6. Machiajul este foarte frumos si natural, dar la nivel de reclama, fețele atrag mai mult atentia, decat produsul caruia i se face reclama. Atrag mai multe detalii, greu de trecut cu vederea.
  Senzatia de mult fond de ten care ar trebui retusat cumva in photoshop.
  Unele detalii de piele de pe decolteu si umar arata mai natural si mai bine decat pielea de pe fata (foto1), Mici riduri vizibile in jurul gurii, inestetice in reclama vizuala.
  Pielea de pe maini e de alta culoare decat cea de pe fata (foto7, cu unghiile rosii)
  Greu de imaginat senzatia de ciocolata topita din biscuiti nisiposi.
  Eu am gustat biscuiti de astea, de asta intreb, de unde ciocolata?

 7. Ana bravo pt machiajul pe care l-ai executat foarte bine…intradevar esti o experta insa compania Nefis pare ca a gasit o sursa de inspiratie destul de buna)))

  http://adbuzzer.wordpress.com/2010/11/05/kinder-buenos-not-only-for-kids-campaign/

 8. Ana, tu nu te mai stresa sa le explici la toti ca pozele de pe blog sint marite, ca nu are rost, cei care inteleg s-au prins deodata. Lumea asta e atit de stranie, nu intelege ca e publicitate la biscuiti de ciocolata si ar fi straniu fetele sa fie albe la fata :) in rest, ca de obicei invidioasele sar ca viespile sa intape. Mie mi-a placut , bravo !!!

 9. Imi place cum totsi se baga in seama cu kinder de parka aveau acasa postere shi urmareau 10 ani in urma tot ce se petrece in lumea reclamei )) (tot noul e un bine uitat vechi-important sa o facem la un nivel mai reushit sau actual nu?)
  Si doi diversitatea asta de comentarii dupa primele poze pe facebook, off fetzele sunt prea shopate arata ka de portzelan, ceara etc…. acum kind se vede factura sunt deakum prea multe detalii, riduri, fon de ten etc… Expertzilor!!!

  Ana u r the best!!!

  • Exaaaaacttt….eu am poze pe blog in care lumea imi spune ca e prea artificial si ca parca-s de portselan…si cind le dai naturaletse atunci e prea mult fond de ten! :)) Tre sa vada atunci copertele revistei Esquire :)))

 10. Good job Mrs Ciorici. Eu dupa modelel Irina si Sasha ma topesc mai mult decat dupa biscuiti, foarte frumoase fete are Moldova.

  Pupici, keep up with the good job.

  http://www.peach-punch.com

 11. Dulce si apetisant :)

 12. Ana tu machiezi superb, ca de obicei, fetele par foarte expresive in poze.
  Pozele nu sunt prelucrate cu filtrul corect dar din greseli se invata, nu?
  Singurul aspect negativ este copiatul ideei Kinder, asta nu se iarta in publicitate (si daca sincer ideea a fost groaznica si cand a folosit-o Kinder)
  Numai bine
  E

 13. Pingback: Nefis: plagiatul e contagios

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*