Fashion

What to Wear this Autumn?

The Print

What to wear this autumn, many people will ask. Well, I definitely choose classy pieces for a while now. Still, sometimes everybody wants to be trendy as hell.

So, we don’t forget trends, but we also can choose what to spend money for. So, choose classic pieces that will resist trends and will be wearable in the future.

– mommy jeans, the best pair and form you will ever find there. Classic and super trendy as well.
– camel color. Camel jackets, camel coats, bags & shoes. Everything in this color is super classy and wearable in time.
– one shoulder & trendy shirts. Even if it’s a trend, it’s a really cool & edgy one.
– sock boots. It’s a trend & we’ll see where it will go in one or two years. But they look so sexy.
– cardigans. Always & Forever
– baker boy caps. These pieces were trendy a couple of years ago and in super hot trend right now. I have one that has 5 years. Love them!

[RO] Ce mai purtăm în această Toamnă?

La 30 de ani am ajuns să realizez că cele mai faine piese, sunt totuși alea clasice, care mereu rezistă tuturor tendințelor. Totuși firea noastră feminină se lasă mai mereu tentată de tendințe și cumva oricum ajungem să cumpărăm acel model de haină, care se vinde peste tot. Acest lucru nu este unul rău, atîta timp cît acea piesă super trendy pe moment nu costă un pumn de bani.

Așa că urmărim tendințele, dar cu mare grijă avem grijă ce cumpărăm. Vă las mai jos ceva poze exemple cu piesele pe care le port eu la moment și de care sunt îndrăgostită.

mommy jeans – blugii, modelul cărora a fost purtat și de mamele noastre. Sunt mai vintage, clasici, cu talie înaltă. Cu siguranță cînd nu vă mai plac, ar fi ok să-i păstrați undeva pe raft și să-i aveți.
culoarea camel. Orice jachetă, palton, papuci sau geantă în această culoare clasică vor fi trendy mereu. Așa că go ahad și investiți cu drag într-o piesă camel.
cămășile cu falduri, pe un umăr sau cu funde mari a fost una din tendințele boom și ale sezonului cald. Eu continui să le port cu drag, dar combinîndule cu piese mai cool și mai casual. Nu știu cît vor mai face față aceste piese următoarelor tendințe.
papucii de tip ciorap. Sunt în vogă de vreo doi ani deja. Anul ăsta mi-am luat și eu o pereche de la Zara. Nu au costat foarte mult, de aia nu-mi fac griji dacă nu vor mai fi actuale la toamna viitoare.
cardiganele. Aceste piese vor fi mereu în tendință, care mai lungi, mai pufoase, în forme și culori diferite. Eu optez pentru culori mai clasice, care se combină cu multe ținute.
șapca baker boy ( nu știu cum altfel să o numesc, de aia am scris exact ca în engleză). Acest accesoriu pentru cap a revenit cu o forță nebună. Le vezi peste tot și oriunde. Este o tendință, care a revenit de acum mulți ani și prin care au trecut și părinții noștri. Probabil merită să o puneți pe stand by cînd nu vă mai place. A mea este de la Mango și am cumpărat-o vreo 5 ani în urmă.
– carourile. La moment au revenit, dar în culori mult mai lejere.

One Shoulder Shirt
One Shoulder Shirt
Camel
Camel Jacket
The Cap, The Cardigan
The Jeans
The Print

The Boots


Zara Jeans
Zara boots & cardigan
PnK Casual camel JacketPnk Casual Shirt & Dress
Golden Goose sneakers
Mango Cap
Dolce & Gabbana Nude heels

Photos by Jitari Cristina

Comments

One Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*