Beauty

Weleda Baby Care

img_2882
With the second baby, everyone is a little bit more experienced when it comes to skin care, medication, clothes and lots of other things.

For Teo, I opted for the Weleda skincare as I tried lots of products from them for Emilia and I really loved them. They have all the natural and best ingredients for babies in their products.
First, we really love the calendula nappy cream, as it really protects my baby’s skin under diaper. Then, every night for massage we use their calendula oil and after bath the super rich body cream.

Mainly, my kids have really dry skin, so Weleda works for our problem best.

[RO] La al doilea copil, fiecare mamă este mult mai relaxată și cunoaște mult mai bine ce să facă și cum să facă ca să amelioreze anumite stări ale bebelușului și ca să fie liniște în casă.

Atît Emilia, cît și Teo au o piele atopică, care se irită repede și devine foarte uscată pe timp de toamnă/iarnă. De aia, testînd încă din 2013 produsele Weleda, am apelat la aceste produse și pentru Teo.

Pentru el folosim gama de produse pentru bebeluși, din calendula, și anume uleiul pentru masaj, crema de hidtratare normală și intensivă, șamponul și crema pentru scutec.

Suntem în special mulțumiți de șampon, care poate fi folosit și pe post de gel de duș, crema de hidratare cu consistență grasă ( puteți vedea din poze și cît de gol este tubul), care o folosim pe corp, dar și pe obrăjori înainte de fiecare ieșire afară și crema pentru zona de sub scutec. Ultimul produs ne ajută enorm pentru ameliorarea iritațiilor și o face într-un timp foarte scurt.

Nouă tare ni se potrivesc aceste produse și suntem încîntați de ele. Mă bucură enorm faptul că se găsesc la noi și că multe din ele vin ambalate tare drăguț, în cutii foarte frumoase, ceea ce le fac potențiale cadouri pentru mămicile cu pici.

Eu le procur din magazinul specializat cu produse BIO situat pe strada Mitropolit Varlaam 46. Mai multe, vedeți pe pagina Weleda din Moldova.

Apropo, dacă ați mai testat ceva diferit de la ei pentru bebelușii voștri și ați rămas mulțumiți, scriețimi și mie mai jos în comentarii.

img_2893

img_2877

img_2878

img_2880

img_2896

img_2882

img_2883

img_2899

img_2903

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*