Beauty

Hey Spring Brides, New Project Is On

IMG_8165 as Smart Object-1
Spring is here! That means I prepared something new for you my lovely readers.
Together with the amazing local brand Raquette and my Beauty Salon “Ana Ciorici” we created a new bridal project, that hopefully will inspire all our clients and not only.

So, when I saw the super simple and chic dresses from Raquette, I thought about all those vintage brides, about braids, suuuuper natural and glowy makeup and spring flowers, lots of spring flowers.

So, we created two looks for you, but you can see three different bridal dresses, for all the women out there. I put the accent on the flowers and kept it really simple with the rest of the look. As a bride should be reaaaally feminine, than you should really see her own face, her own emotions and her own happy smile.

I hope you like the simple, yet childish hairdos, the glowy makeup that is so simple and radiant, all those spring freckles and the gorgeous dresses.

Enjoy and stay positive!

[RO] A venit Primăvara! Iar acest lucru de obicei înseamnă că eu vin cu un proiect nou, dragele mele. Și este un proiect dedicat tuturor mireselor și nu numai.

De această dată am colaborat împreună cu fetele de la Raquette, cu prima lor colecție de rochii de mireasă, și desigur cu Salonul “Ana Ciorici”. Într-u cît rochiile lor sunt extrem de simple, chic și cu detalii senzuale, ele m-au dus cu gîndul la miresele vintage, la împletituri copilărești și la un machiaj super natural.

Zis și făcut! Ideile coafurilor mi-au venit la Piața de Flori, în momentul cînd alegeam florile. Și ne-am axat pe ele, ca detaliu principal. De aia am renunțat la orice accesoriu greoi și am pus flori în păr. Ieftin și frumos!
Împletiturile rebele și ciufulite le-a realizat Doinița mea de la Salon, iar pentru machiaj, am optat pentru un ten strălucitor, farduri în culorile pielii și am renunțat la orice linie neagră, stridentă sau apăsătoare. Chiar și rujul a fost aplicat doar cu buricul degetului, pentru a le face să pară cîîîît mai naturale.

Fetele trebuiau să arate gingaș, gingaș, feminin, feminin. Trebuie să vă ducă cu gîndul la zeițe. Că de altfel, cum trebuie să fie o mireasă?

Nu uitați, că orice look ales de voi, trebuie să fie construit în primul rînd în jurul rochiei alese. Detaliile la aceasta contează și cred că Raquette a reușit acest lucru în prima sa colecție bridal. Eu de exemplu, m-am îndrăgostit de piesele lor. Dar, vedeți singurele mai jos.

Sper din tot sufletul că ne-a reușit să redăm puritate, că asta ne-a fost în cap. Și sper că v-am servim drept inspirație, pentru oriunde ați merge la coafura sau machiajul de mireasă. Dar la noi, vă așteptăm cu drag!

Dresses: Raquette
Hairdos: Salon “Ana Ciorici”, Doina Ursu
MUA: Salon ” Ana Ciorici”, Ana Ciorici
Photos: Dragos Cojocaru

IMG_8514 as Smart Object-1

IMG_8300 as Smart Object-1

IMG_8428 as Smart Object-1

IMG_8267 as Smart Object-1

IMG_8097 as Smart Object-1 as Smart Object-1

IMG_8165 as Smart Object-1

IMG_8740 as Smart Object-1

Comments

6 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*