Travel

In Rome with Huawei P9

sdr
[RO] Cele mai bune cadouri pentru o aniversare sunt călătoriile. Pentru cea de-a 6-a aniversare de la nuntă, am ales să vizităm Roma, unul dintre cele mai antice și istorice orașe din lume.

Și pentru că am ales un trip de trei zile, am luat cu noi bagaj minim și dispoziție maximă. Am refuzat să luăm cu noi camera de fotografiat cea mare, pentru că dispuneam de telefonul Huawei P9, cu care am făcut toate pozele din această călătorie scurtă.

Amintirile sunt cele mai scumpe pentru orice cuplu, de aia eram absolut sigură că acest telefon le va face mai deosebite, pentru că cel mai mare atu al său este camera duală creată în colaborare cu renumitul brand internațional de aparate profi de fotografiat, Leica.

Huawei P9 face niște poze nemaipomenite, încape în orice geantă mini de călătorie și în orice buzunar, atunci când ai mâinile ocupate cu harta orașului pe care îl vizitezi. Toate pozele din această postare sunt făcute cu camera acestui telefon și puteți vedea singuri cât de excelentă este calitatea acestora. El a oferit pozelor mele mai multă lumină, mai multă claritate, iar funcțiile monochrome, panorama, night shot și beauty eu devenit instant preferatele mele.

Cel mai impresionant lucru pentru mine a fost funcția sa de fotografiere cu diafragma deschisă. Anume această particularitate a obținut efecte fotografice profesionale asupra pozelor mele.

Călătoria a fost scurtă, dar am reușit să vedem unele dintre cele mai impresionante monumente istorice din Roma, am reușit să parcurgem zeci de km, am mâncat extrem de gustos și mult, am făcut shopping și am gustat din renumitul aperitiv Aperol.

Recomand oricărui cuplu așa weekend relaxant și plăcut sufletului.

Vedeți mai jos toate pozele.

bdr

Beautiful streets of Rome
Beautiful streets of Rome
Casa Fabbrini
Casa Fabbrini
View from Casa Fabrini
View from Casa Fabrini
Casa Fabbrini
Casa Fabbrini
Streets of Rome
Streets of Rome
Trevi
Trevi
Piazza Venezia
Piazza Venezia
Colosseum
Colosseum
90's outfit
90’s outfit

cof

cof

sdr

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*