Interior Design

Reading corner

It is almost a year since we moved into our apartment. Almost everything is done in it, including my “reading corner”. Recently when we traveled to Bucharest we found the perfect armchair at Mobexpert and the perfect lamp at IKEA. Now we have a warm corner where we can read and work at our laptops. The armchair is beige as the rest of my living room and has on it  a funny pillow. In this post you can also see our whole living room.

[RO] A trecut aproape un an de cind ne-am mutat în apartamentul nostru. Este mobilat si decorat aproape în întregime. Aveam, însă, un spațiu mărișor în living, unde aveam în plan să-mi fac un colț  al meu, pentru a citi și a mă relaxa. Am fost săptămîna trecută la București pentru a găsi fotoliul și lampa potrivită pentru acest loc dedicat cărților. Am cumpărat acest fotoliu mare, moale și comod de la Mobexpert, iar lampa care este atît de caracteristică stilului minimalist, am găsit-o la IKEA. Abia acum mi se pare living-ul complet.

Comments

13 Comments

 1. e tare comfortabil fotoliul, eu deja l-am incercat:))

 2. ai un gust rafinat!

 3. minimalism asta-i bine, bine lucrat :)

 4. Tare dragut! Ti-am mai trebui si o continuare a fotoliului gen taburet unde sa-ti intinzi picioarele. Cel putin asa vad eu ca ar fi si mai nice si mai confortabil ;) Ceva cam asa : http://www.mobexpert.ro/Canapele/C16.html Spor la relaxat si citit in insulita ta de placere ;)

  P.S. Si noi suntem in febra decoratului si mutatului in casuta noastra :)

 5. merci :) Cand mai treci prin Buc, poftim si pe la noi :)

 6. e frumos de tot

 7. Ana, Salut.
  pagina ta de facebook o urmăresc în fiecare zi, ești o persoană deosebită și îmi place tot ceea ce faci. Am urmărit pe blogul tău și caterogia interior design, vreau să dau și eu comanda de un living în sală, mi-a placut foarte mult modelul tău.am o întrebare la tine dacă poți să mă ajuți ,ca să-mi zici cîti cm înălțimeare tumba aia pe care stă tv-ul la tine din sală?…eu nuștiu de cîți să o fac deoarece nu cam iese la mine….Merci și sorry dacă întrebarea mea cumva te-a deranjat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*