Interior Design

Autumn decorations

IMG_5265
All you need to bring the autumn spirit into your home are just some decorations. That’s if you like autumn. As it concerns me, this is my fav season, so I decided to change smth in my kitchen. For these changes, I used:
– four flower pots (mine are from ikea);
– dried flowers from the local flower market that look pretty, at least ineteresting even when they’re dry ( at least two types);
– scissors.
See below the great autumn decorations for your kitchen/living room and how easy it is to make them. Just use your imagination to play with the flowers and put them into the pots.

[RO] Uneori, tot de ce aveți nevoie pentru a aduce spiritul toamnei în casa voastră, sunt niste decorații. Asta în caz că vă place toamna, pentru că acest anotimp este favoritul meu. Am hotărît să fac mici schimbări pentru geamul din bucătăria mea, iar pentru asta am folosit:
– patru ghivece pentru flori ( ale mele sunt de la ikea);
– flori uscate, pe care le găsiți în vînzare la orice piață de flori sau pe str. Bodoni cu siguranță ( de dorit să aveți minim două feluri);
– foarfece pentru a le tăia si aranja in ghiveci.
Tot de ce aveți nevoie pentru a decora ghivecele cu aceste flori, este imaginația. Aranjațile cum vă place mai mult si cu siguranță veți crea niste decorații deosebite pentru bucătărie, camera de zi sau orice altă cameră.
Vedeți mai jos ce am obținut eu.

IMG_5246

IMG_5252

IMG_5254

IMG_5255

IMG_5257

IMG_5258

IMG_5263

IMG_5265

Comments

7 Comments

  1. sunt superbe Ana :)

  2. foarte frumos! iti ridica dispozitia imediat!

  3. Ghiveciurile stiu ca se gasesc la IKEA da iata problema aici la mine cred ca ar ramane florile astea uscate, nu prea am vazut la noi.

  4. super idee :) si eu am ghivecele si intr-unul am tot flori uscate <3 kisses
    SandraB.ro

  5. Ana, Salut.am fost si eu laa Iurie Bors sa-mi aleg o mobila dar nu am gasit ceea ce doream si vreau sa dau la comanda.Mobila ta din ce fel de material e? rezista materialul ala? nu se roade? esti multumita.merci mult.

    • Canapeaua e la Iurie Bors facuta, dar materialul il avem de la o companie de la textile, care se afla la riscanovca. IMi pare ca s-au mutat deja :) E un fel de piele intoarsa..si suntem f multumiti de ea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*