Travel

Netherlands – Efteling / Safari Park Beekse Bergen

Efteling Loonsche Land

Pentru toată lumea care vrea să viziteze Olanda, cred că e timpul să vă abonați la blogul meu! O să fac multe postări, vlog-uri and so on despre ce puteți vedea, face înafara Amsterdamului. Olanda are foarte multe de oferit, mai ales dacă călătoriți cu copiii.

A doua noastră călătorie înafara orașului a implicat vizitarea parcului de distracții Efteling. Cel mai bine e să mergeți acolo pe doua zile pline. Parcul oferă distracții pentru copii, pentru maturi, locuri amenajate pentru mîncat, personaje din povești and so on. Nu uitați, eu vă las link mereu la site, unde puteți citi și afla absolut totul despre parc.

Distanța pînă acolo cu mașina este de o oră, dar sunt sigură că sunt și trenuri precum infrastructura în Olanda este superbă. Cel mai fain ar fi să optați să dormiți o noapte acolo. Efeteling-ul oferă cîteva tipuri de hotele superbe. Noi am optat pentru căsuțele din lemn (Loonsche Land Hotel) construite în jurul lacurilor, care au o vedere superbă. Absolut totul este creat să fie family friendly.

La întoarcerea spre casă, am trecut pe la Safari Park Beekse Bergen. A fost prima noastră experiență de așa gen. Practic am traversat parcul plin cu animale, cu propria mașină. Am văzut zone cu jaguari, lei, girafe, tot felul de căprioare și bivoli, crocodili and so on. Totul este foarte safe, iar animalele sunt practic cumva izolate între ele. Acest parc oferă tot felul de zone de odihnă pentru clienții săi. Sunt zone imense cu restaurante, terenuri de joacă, lacuri și locuri de odihnă. O jumate de zi sau chiar mai mult aveți ce face aici, iar cu siguranță veți rămîne mai impresionați ca copiii.
De asemenea, foarte curînd vpr avea căsuțe de lemn chiar în mijlocul parcului și unii aventurieri vor avea posibilitatea să doarmă acolo chiar între animăluțe ( sunt sigură că totul este cumva izolat).

Deci, pentru toți maturii care vor să viziteze Olanda și să profite din plin de tot ce are de oferit această țărișoară mică, vă propun următoarele. Optați pentru o vacanță de 7-10 zile în lunile aprilie-mai sau vara și combinați următoarele.

Amsterdam – 3 zile
Parcurile cu lalele înafara orașului – 1 zi
O călătorie la mare/plajă – o zi
Parkul Efteling – 2 zile
Parkul Safari Beekse Bergen – la întoarcere o zi

Ca să fie vacanța cît mai lejeră și interesantă (mai ales dacă veniți cu copii), optați pentru 7-10 zile.

Stay tuned că vor urma mai multe sugestii!

Efteling Entrance

Efteling
Efteling
Efteling
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land
Efteling Loonsche Land

Safari Park
Safari Park
Safari Park

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*