Fashion Travel

Traveling with CARPISA


So, now we have Carpisa in Chisinau! For everyone who wanted nice luggages and different accessories for traveling at a normal price range, now have the possibility to get them.

In March I had a lot of small trips (2-3 days) in Venice and then London, and Carpisa offered me the possibility to experience traveling with them. I went in their store and picked a small luggage and some accessories to make my short trips comfortable.

I picked up a gorgeous silver small bag from their new collection, a small rose case for perfume, cosmetics or different products and a small set with small bottles that I used for my luggage. We all know how tricky it is to travel with a hand luggage.

My trip to London with Carpisa was super easy and comfy.

[RO] Recent a apărut și Carpisa în Chișinău! Pentru toți cei, care erau în căutarea bagajelor super moderne, comode și a accesoriilor pentru călătorit la prețuri adecvate, le pot găsi acum la ei.

În luna Martie am avut mai multe călătorii scurte (de 2-3 zile) și am avut nevoie doar de valiza mică și accesoriile potrivite acesteia. Cu toții știm condițiile de călătorie cu valiza mică și cît de complicat poate fi uneori.

De aia, cei de la Carpisa mi-au propus să călătoresc în Londra cu ei. Pentru această călătorie am ales de la ei o valiză mică de mînă din ultima colecție, de un silver superb. Și la ea mi-am ales un case rose pentru parfum și produsele care pot curge. În așa mod mi-am protejat hainele de tot felul de lichide. Am mai luat cu mine și setul special destinat valizelor de mîină, în care poți turna toate produsele personale de îngrijire, acumulînd în total 1000 ml.

Am avut o experiență super nice cu ei și super comodă. Pentru cele 3 zile produsele mi-au ajuns și încă rămas din acele containere mici, iar valiza a fost foarte comodă, chiar și atunci cînd am stat 12 ore în aeroport.

Mulțumesc pentru experineță!

Găsiți magazinul Carpisa în Shopping Malldova.

Photos by Cristina Jitari

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*