Fashion

Lace on Lace

21
Hello my dear friends!

I finally had some time for myself after giving birth to Teo and teamed up with my favorite photographer, Cristina, again to shoot this fine outfit.

Everyone is into chokers, ankle boots and lace dresses recently, and I guess so am I. You know, we all buy what shops offer, and they usually offer what’s in trend.

I’m really into these mixed styles lately, that combine masculinity and femininity. Sometimes they look awkward, but hey, awkward means different.

Enjoy!

[RO] Bine v-am regăsit dragi prieteni virtuali!

În sfîrșit am găsit ceva timp pentru postările mele de pe blog. Toate mamele știu cît e de grea prima lună cu un nou născut în casă. Dar e și mai grea prima lună cu un nou născut într-o casă unde mai este un copil de trei ani. Of Doamne, că greu s-a mai adaptat Emilia :).

M-am întîlnit cu Cristina, fotograful meu iubit, care în ultima perioadă îmi face mai toate pozele pentru blog. Și am pozat o ținută proaspătă de toamnă creată din piese extrem de opuse – o rochie neagră cu detalii din dantelă, o geacă bomber mai masculină, un choker din dantelă ( că sunt înebunită dupa ele) și o pereche de ankle boots.

Știu, sunt piese, care în mod normal nu se combină, dar îmi place modul ciudat în care se privesc împreună.

Photos – Cristina Jitari

1

2

3

4

8

11

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

Topshop Jacket
Asos Dress & Choker
Zara Boots
Roberto Cavalli bag

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*