Fashion

Silhouette Frames

IMG_8639 (1)
[RO] În afară de sport și mîncare gustoasă, mai am o slăbiciune – accesoriile, în special ochelarii.
Aș opta de fiecare dată pentru o pereche de ochelari în locul bijuteriilor sau a genților. Cred că aceștia completează enorm o ținută și pot deveni chiar o piesă cheie într-un look simplu imaculat.

Cred că din acest motiv cei de la Felicia Optic Center mă invită de fiecare dată la event-urile sale și la prezentările noilor brand-uri de ochelari aduse. De această dată, am făcut cunoștință cu unul din cele mai elegante brand-uri, numit Silhouette.

Scopul principal al acestui brand austriac de ochelari este crearea produselor de calitate cu folosirea minimă a materialelor inovative, design-ul extrem de minimalist și crearea ramelor cît mai ușoare și comode. Formele ramelor au fost deseori numite revoluționare și au adus brand-ului multe premii pentru cel mai inovativ design.

Am probat aproape toate ramele Silhouette din Felicia Optic Center, pentru a mă convinge încă o dată de calitatea înaltă a acestora, de elasticitatea lor și de modelele extrem de inovative și moderne. De la ochelari de vedere din materiale unice pînă la cei mai cool ochelari de soare am probat și vă spun sincer, sunt fenomenali.

Vedeți mai jos ochelarii, care m-au fascinat cel mai mult și care pentru mine ar reprezenta piesa cheie într-o ținută.

IMG_8579

IMG_8625 (1)

IMG_8615 (2)

IMG_8639 (1)

IMG_8663 (1)

IMG_8687 (1)

IMG_8692 (1)

IMG_8696

IMG_8707 (1)

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*