Fashion

Asymmetry

IMG_0095
Sometimes, all you need is an asymmetric skirt to create a different, yet so futuristic outfit. Modern is what I opt for nowadays. This skirt has that classic vibe with a twist of chicness created by its deep cut.
Even if it’s from Topshop, you can instantly see that Helmut Lang air in it. And I don’t think you can still find it on the site, as I have it from last year.

[RO] Uneori, pentru a devia de la norma ținutelor clasice, ai nevoie de piese nu atît de banale. Această fustă asimetrică cu aer futuristic, este una din piesele din garderoba mea, care are rolul de a-mi scoate outfit-urile din rutina normalului să-i zic asa.

Parcă pare clasică, si totusi are un aer atît de sexy creat de acea tăietură adîncă, care în mers îmi evidențiază si lungeste oarecum picioarele. Cred că este o piesă unică, care va face parte din garderoba mea multă vreme.

Să aveți o săptămînă pe cinste!

IMG_0115

Comments

14 Comments

 1. Great!

 2. Wow, arati superbca de fiecare data. Parca esti din ce in ce mai slabuta, Ana.

  Te pup.

  http://miu-miu.ro

 3. E foarte frumoasa fusta si interesanta. Iar pantofii sunt superbi <3

 4. Va multumesc!

 5. Ana, esti o prezenta atat de frumoasa, rafinata si eleganta…Felicitari pentru tot ce faci si pentru ca ma inspiri de fiecare data :)
  P.S. Pantofii sunt Gianvito Rossi? Imi plac la nebunie!

 6. Foarte frumoasa tinuta. Dar de ce asa de putine poze? I want moreeeee

  http://www.eager4fashion.com

 7. Foarte interesanta tinuta ta, Ana! Intr-adevar, uneori avem nevoie sa iesim din banalitate.

 8. Arati superb, Ana! Am impresia chiar mai bine după sarcina! Dacă nu te superi la ce greutate ești acum?

 9. Ești foarte bravo, te admiram! xx

 10. Buna Ana. Te urmaresc de ceva timp si iti admir curajul, ai un stil aparte, minunat, mai rar intalnit la fetele din Republica Moldova. Stii sa combini atat de bine piesele intre ele, inca pana si cea mai banala tinuta arata de milioane. Am insa o intrebare. Cum iti alege masura corecta a pantofilor? Ii probezi cu sau fara ciorap? Eu de exemplu sunt intre masuri. Cum la noi nu prea mai gasesti in vanzare incaltaminte cu jumatati de masura imi vine foarte greu. Daca imi cumpar 35 trebuie sa ii port o bucata de timp numai cu ciorap subtire ca sa-i largesc, iar daca ii probez cu piciorul gol imi vine perfect 36, dar fiind din piele ulterior se largesc si apare acel micut spatiu la spate. Deci ce ma sfatuiesti, cum ar trebui sa procedez. Help me. Merci mult. O zi minunata!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*