Fashion

Casual Weekend

IMG_0908
November still looks awesome and sweet. The weather is just perfect these days, so I thought about doing a post with a look that goes perfectly for casual weekends.

A weekend full of long walks, barbecue and wondering in the park means wearing really warm clothes. These woollen pants and sweater are just beyond pleasant, cool and stylish as well.

And thanks God, I have a job where I can wear anything I want, and I wanna wear these pants aaaaall day long.

Have a wonderful casual weekend guys!

[RO] Noiembrie încă ne bucură cu timp frumos și destul de călduț. Din acest motiv am zis să fac o postare cu o ținută casual, care merge perfect pentru un weekend.

Fie weekend-ul destinat plimbărilor lungi în parc, unui grătar sau vizitării anumitor locuri din Moldova, trebuie să vă îmbrăcați călduros și comod. Este important să vă simțiți liber și cîîît mai cosy. De aia, o pereche de pantaloni extrem de calzi din lînă, un pulover supradimensionat plăcut și o căciulă pot crea ținuta perfectă, stilată pentru un weekend casual.

Hainele comode și adidașii par a deveni tot mai mult piese cheie în garderoba multor oameni vestiți. Comoditatea devine primordială pentru mulți moldoveni, fapt care mă bucură enorm.

Să aveți un weekend extrem de frumos și călduros!

IMG_0872

IMG_0880

IMG_0904

IMG_0882

IMG_0906

IMG_0908

IMG_0912

IMG_0915

IMG_0928

I was wearing:

Massimo Dutti Pants
Tommy Hilfiger Sweater
Nike Shoes
& Other stories Beanie

Comments

4 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*