Fashion

Vacation Fever

ana-park-10
The time has finally come. Soon, we’re leaving for our summer vacation. This year we continue to discover the wonders of Greece, because we truly love this country and its beaches.

The interesting part of our vacation is that Emilia is going with us. I can’t wait to see the excitement in her eyes and to finally get there.

Until then, I’m leaving you guys with a super chic summer outfit, created with the help of my hat and the beach bag. Who said it can’t be worn in the city?

[RO] Nici nu-mi vine a crede că am ajuns la acea perioadă a verii în care plecăm în vacanță. Si da, oameni buni, anul acesta explorăm mai departe Grecia. Cred că acolo poți să mergi 20 de ani la rînd si plictisit nu vei fi. Anul acesta explorăm Lefkada, care e un pic mai aproape, dar la fel de superbă cu plaje azurii si mîncare delicioasă.

Partea interesantă a vacanței noastre e că Emilia va explora cu noi în rînd. Abia astept să-i văd expresia feței cînd va vedea marea, plaja si natura sălbatică de pe Lefkada.

Pînă mă mai pregaătesc (sper că fac o postare cu ce-i iau Emiliei la mare :) ), vă las cu o ținută chic de vară, creată cu ajutorul pălăriei, dar si a genții de plajă. Cine a zis că unele din ele nu pot fi purtate si în oras?

ana-park-4

ana-park-10

ana-park-5

ana-park-8

ana-park-9

Photos by: Alina Memet

Comments

11 Comments

 1. ana esti superba,sandale superbe,picioare superbe,vacanta placuta :)))

 2. ANA,noi te rugam sa faci o postare cu ce ii ei emilie,ca am si eu o bebita cam de virsta ei si plec in august la mare,si o postare ce este necesar sa ei la mare ca sa fii chic ! te rog frumos :)))

 3. Lefkada..mmm plecam si noi, saptamina viitoare pe aceasta insula superba. Voi in ce satuc mai exact?

 4. ANA ce lotiune/spray de protectie solara folosesti pentru tine si pentru Emilia? multe lotiuni pentru copii contin elemente nocive, mai ales metale, sunt intr-o dilema pe care sa aleg.
  merci

 5. cristina purcaru

  Lolita ;)

 6. Ana, am fost deja de 2 ori pe Lefkada, e SUPERBA insula! Recomand Porto Katsiki, poate va fi un pic dificil sa ajungeti pe scarile celea la plaka cu Emilia, dar e nemaipomenit de frumos!

 7. poze minunate!
  si look-ul special!

 8. Ana, ne poti spune de la ce firma sunt palarioara si geanta, sunt tare dragute.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*