Different

Winter Games

IMG_7046
The real winter has come to our country. Finally! This means I get to wear all my beanies, because I think there are already more than ten in my wardrobe.

In my very first snowy days I decided to play with some of my winter accessories like this interesting beanie and those UGGs.
Yup, I’m wearing UGG in winter on a daily basis, even though lots of people say this footwear isn’t trendy anymore and doesn’t look so good on feet. I just can’t give up on them, as they are so very comfortable.

[RO] În sfîrsit a venit si zăpada mult asteptată la noi. Acum cu drag putem spune că afară e iarnă si cu drag putem purta accesoriile noastre de iarnă.

Eu, una am vreo zece căciuli, si mi-am pus în gînd să le port pe toate în această iarnă. Cred că în acelasi timp poate să-ti fie cald si să fii îmbrăcat frumos. Iarna nu înseamnă numaidecît haine plictisitoare.

Pentru una din primele mele iesiri la zăpadă am optat pentru această căciulă de un cobalt stăpînit să-i spun asa, o rochie călduroasă de iarnă, un palton si UGG-urile mele preferate. Se spune despre acest tip de încălțăminte că nu mai sunt în tendință de ani buni si că sunt urîte la aspect. Eu, una nu am avut încălțăminte de iarnă mai comodă si mai călduroasă. Niciodată.

Asa că, pentru confortul meu pe timp friguros optez pentru această încălțăminte si trec peste bariera cu moda :).

Să aveți o zi frumoasă!

IMG_7057

IMG_7048

IMG_7050

IMG_7053

IMG_7046

IMG_7054

IMG_7063

Accessorize beanie
Zara coat & gloves
Sonya Rykiel dress
UGG
Emporio Armani clutch

Comments

9 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*