Fashion

Malvensky charms

IMG_5572
And when you love someone so much, you want them to be always close to your heart. That’s why I bought this amazing necklace from Malvensky with my daughter’s name on it for me and a cute personalized bracelet for her.
Love.

[RO] Si cînd iubesti pe cineva atît de mult cum îmi iubesc eu copilul, vrei ca acesta să fie mereu aproape de suflet si inimă. De aia am zis că un colier semnat Malvensky cu numele ei este accesoriul perfect pe care nu-l voi scoate de la gît niciodată. Plus la asta, i-am luat si scumpetei prima sa brățară personalizată.
Ah cîtă iubire :).

IMG_5571

IMG_5573

IMG_5574

IMG_5578

Comments

7 Comments

  1. Sa va fie sanatoasa fetita. Sincer, nu ma asteptam la atisoara rosie. Credeam ca traditiile babesti au disparut in Moldova…

  2. Asa-i micutsa bratara, o rotesti de 2 ori si incape pe unul din degetele noastre :)) sa-tri traiasca scumpetea si sa o apere de ochi rai.

    Pupici.

  3. Bratara cu ata rosie este singurul accesoriu pe care il port si eu mereu :X adorabila…eu am gasit pt bebelus o bratarica impltita care la fel, nu zgarie. E foarte finuta. daca te intereseaza let me know si iti trimit. Te pup, Ana :*

    shoeper-women.blogspot.com

  4. Aceste bratari le le livreaza ei din romania in chisinau?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*