Different

Sport Is Life

NTI-9
Sport isn’t something we should do periodically, it’s something that should be part of our existence and of our day by day life.

I’ve been doing professional sports all my life, starting with tennis and ending with a seven year old life of volleyball. That’s why fitness, aerobics and all that are not my thing. I always loved doing sports with interests and games.

This is why after finishing university and life in volleyball, I attended for a while the gym in search for a sport interest. That’s when I discovered at my gym the best trainer and kick boxing. As he is a professional trainer in k1 and training champions in my country, I thought he would do a good job with me.

I have to tell you, I’m getting the best results after training for three years with him. He’s rough, very serious at what he’s doing and never lets me rest and that’s why I have great results and my body looks really toned.

Check out some great photos from one of my trainings with him.

[RO] Sportul nu este ceva ce ar trebui să ne ocupe timpul periodic. Acesta ar trebui să facă parte din stilul nostru de viață și ar trebui să reprezinte ceva normal în existența noastră.

Știu, în Moldova, Chișinău încă nu este dezvoltată cultura sportului, întru-cît prin parcuri poți vedea lume numărată alergînd sau făcînd ceva exerciții.

În fine, sportul a făcut parte din viața mea de mică. Am început cu tenis și am finisat cu 7 ani de volei profesional. Aceste tipuri de sport reprezentau totul pentru mine. Trăiam pentru clipa de a scăpa de rutina lecțiilor obositoare și pentru a merge la antrenament. Voleiul pînă în ziua de azi este preferatul meu tip de sport( mai ales cel de plajă).

După ce am finisat universitatea, s-a cam terminat și cu voleiul. Am început a merge la sală în căutarea a ceva nou. Conștientizam că aerobica nu este pentru mine, întru-cît mi se pare extrem de plictisitor să faci un sport fără ceva excitant, fără joc la mijloc.

Dar, la sala mea am descoperit unul dintre cei mai tari antrenori si tip de sport pe care îl preda acesta. Eugen Musalimov este cunoscut în Chișinău ca unul dintre cei mai buni și profesioniști antrenori de kick boxing și muay thai. Prin mîna lui trec campioni. Iar eu am avut norocul să-l descopăr și la sala mea.

Timp de trei ani, fac k1 si muay thai cu el, și sunt încîntată de lupte, de cît de greu poate fi un antrenament și de el ca antrenor. Probabil este unul din puținii care se atîrnă extrem de serios de ceea ce face. Nu îmi lasă răgaz și loc de odihnă deloc și corpul meu este extrem de tonifiat. Uneori îl urăsc pentru modul în care ne antrenează ))).

Vă las jos cu niște poze din timpul unui antrenament cu el.

NTI (1)

NTI-4

NTI-5 (1)

NTI-6

NTI-7

NTI-9

NTI-12

NTI-15

NTI-16

NTI-23

Photos by Taras Novitskii

Comments

5 Comments

 1. Cred ca este un post grozav din mai multe puncte de vedere. Apreciez in mod deosebit ca promovezi sportul pe bune si cine te urmareste stie cum arati si dupa antrenament, nu te pozezi doar pe eliptica, machiata ca de intalnire.
  Plus ca se vede activitatea fizica, foarte multe tinere isi doresc sa fie suple dupa nastere, eventual peste noapte, cu un minim de efort. Si tu demonstrezi ca totul tine de timp, ambitie si mult Sport.
  Thumb up!!

 2. bravo, esti o persoana puternica si plina de caracter
  Inspira lumea in continuare!

 3. Foarte frumoase postari, esti un exemplu de urmat in tot ceea ce faci si realizezi, insa prea multe greseli gramaticale si de exprimare :(
  Daca tot te urmaresc atatia oameni, inclusiv cei din Romania, trebuie sa fii un exemplu pozitiv si din acest punct de vedere. Mie mi-e ciuda ca Moldova e o tara cu oameni atat de frumosi si talentati, insa toti suferim de acelasi handicap, nu ne putem exprima corect si coerent :( Si ma doare sufletul cand vad ca altii preiau din ce scrii si posteaza pe facebook aratand ca e gresit.
  Nu trebuie sa postezi acest comentariu, ti-l scriu doar tie. Eu te admir foarte mult si sper ca nu te-am suparat.
  Iti doresc numai bine si cat mai multa inspiratie pentru noile postari.
  Te pup,
  Ana.

  • E mai sincer si mai curajos sa scrii asa ca tine, aici, decit “cei ce preiau si arata pe facebook cu degetul”. Sa stii ca apreciez orice remarca facuta cu intentii bune. Am atit de multe motive ca sa scriu gresit. Tare greu ma concentrez pina finisez o postare. O scriu pe bucati, in zile diferite si cu ginduri diferite. Cred ca se primeste uneori un dezatsru ). O sa ma corectez!
   Mersi Ana!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*