Press

Happy New Year


I guess it’s normal to write a post in the last day of this year, isn’t it? May be, for some this year was a bad one, for some a glorious one and for some just a simple one. However it was, I wish you guys a better one in 2013. Besides health, happiness and joy, don’t forget to “live” your life at the fullest. Be brave and do the things you never had the courage to, smile, be positive, have fun, don’t forget about your family and friends and whatever happens, stay a great human being.

Today I’m leaving you with two pages from a local magazine with a super feminine photo and a great interview ( too bad it’s in romanian). The magazine made a top, in which I won for the “blogger of the year” category. How cool is that?
P.S. Have a great night and a great start of the 2013 year!

[RO] Revista VIP Magazin a făcut un top cu mai multe categorii, care se numeste “Omul anului”. Eu am fost nominalizată, fără ca să fiu întrebată la categoria “Bloggerul anului” si după rezultate am acumulat cele mai multe voturi, chiar dacă mulți “specialisti” de la revistă nu înțelegeau cine îmi citeste blogul. Voturile le-am acumulat din cauza voastră ( cu toate că o mulțime mi-au fost sterse de pe site-ul revistei), a cititorilor mei si vreau să vă mulțumesc pentru acest lucru. După multă bătaie de cap cu shooting-ul pentru revistă, pentru care evident singură mi-am creat imaginea ( coafura si machiajul), singură mi-am găsit rochia si cu mare greu redacția mi-a făcut rost de această coroniță, vedeți în poză rezultatul si interviul. Si pentru că nu se merită să vă procurați revista, mai jos vă las cu tot interviul si poate pe parcursul săptămînii mai postez niste poze de la shooting.

Acum să lăsăm de o parte metodele “ingenioase” de lucru a moldovenilor si a revistelor locale si să trecem la cel mai important moment al zilei: Revelionul. Azi este ultima zi din 2012 de care ne despărțim cu regret sau cu fericire. Cum n-ar fi această zi, eu vă doresc ca în 2013 să fiți fericiți si împliniți. Pentru că dacă nu esti împlinit, restul nu mai contează. Si nu uitați, fiți oameni buni! La mulți ani!

Mi-am creat blogul pentru a-mi împărtăsi pasiunea pentru frumos cu lumea. Aveam în cap o mie de idei legate de haine, coafuri si machiaje pe care vroiam sa le fac si o mie de proiecte îmi tot cutreierau mintea. La un moment dat am zis că sunt nevoită să-mi creez un blog pentru a fi motivată si pentru a înfăptui măcar cîte ceva din ideile mele. Administrînd un salon de frumusețe, am găsit modalitatea de a combina utilul cu frumosul si atunci am început să creez un sir de proiecte cu ajutorul cărora am arăta femeilor din țară cum să se coafeze corect si cum să poarte un machiaj corespunzător unui eveniment. Pe blog scriu despre tendințe, creez ținute conform propriului stil si gust, arăt tipuri diferite de machiaje si coafuri si încerc să schimb măcar puțin mentalitatea moldovencelor. Mă bucur mult că am cîstigat la categoria blogger-ul anului si as vrea să mulțumesc tuturor celor care m-au votat si au avut încredere în mine. Imaginea pentru sedința foto din Vip Magazin mi-am creat-o singură si sper că am reusit să mă transofrm în “femeia în alb”, care redă doar gînduri pozitive, este feminină, blîndă si bunăvoitoare. În cele din urmă, culoarea albă semnifică puritate, cu toate că eu sunt departe de perfecțiune. Si dacă facem raport la modă, atunci albul va rămîne întotdeauna culoarea de top a sezonului primăvară/vară.

1. Ce cuvinte i-aţi spune la plecare anului 2012? A fost cuminte? Pe unde v-a dat bătăi de cap?

Cred că fiecare an va veni cu noi greutăți si confruntări, iar mie nu îmi rămîne altceva de făcut decît să găsesc soluțiile corespunzătoare pentru a le rezolva si pentru a mă lupta cu ele. Anul 2012 pentru mine a fost unul haotic, cu multe încercări si diferit de toți ceilalți. De aia, cu mare drag îi spun “la revedere” si sunt gata să-l întîlnesc pe cel care vine cu mult zîmbet, multă speranță si vise noi.

2. Care v-au fost realizările concrete, ce lucruri v-au reuşit? Nota şi aprecierea pe care v-aţi oferi-o pentru reuşitele Dvs. pe durata acestui an. Ce v-a rămas de făcut şi pe la anul?

Mi-a reusit să realizez o mulțime de lucruri pe plan profesional, pe care le aveam în gînd de ceva timp. Cu toate acestea, mereu rămîne loc pentru mai mult. Si sper că acest “mai mult” va fi realizabil în 2013.

3. Programul Dvs. a fost influenţat în vreun fel de natura apocaliptică a anului? Data de 21 decembrie aţi notat-o cu vreo culoare în agendă? A fost vreo secundă în care să credeţi că 2012 poate fi ultimul?

Niciodată nu am fost superstitioasa si nu am crezut în apocalipsă si chestii de acest gen. Cred că fiecare din noi îsi are sfîrsitul preconizat, doar că ora acestuia nu este cunoscută. Din moment ce nu am stat să mă gîndesc la data de 21 decembrie, respectiv nici nu mi-a fost influiențată activitatea de zi cu zi. Cineva din prietenii mei a spus o dată: “dacă o să te gîndesti mereu la o problemă sau la un lucru anume, gravitatea si complexitatea acestuia nu va scădea”, asa este si cu aberația despre 21 decembrie 2012.

4. Pe cine aţi vedea în locul Dvs. în fruntea acestei nominalizări? Există cineva care ar merita să vă ia faţa?

Din categoria blogger-ul anului ar fi multe persoane, care ar fi putut să-mi ia locul, doar că acele persoane nu au fost nominalizate. Blogul meu este unul de modă si frumusețe, iar scopul principal al acestuia este de a relaxa oamenii atunci cînd citesc si de a le face ziua mai frumoasă si mai colorată. Poate anume din acest motiv am acumulat mai multe voturi. În cele din urmă, fiecare  din bloggeri este diferit si deosebit prin ceva anume.

5. Care va fi ziua în care veţi spune că sunteţi un om împlinit? Ce mai urmează să faceţi pentru a exclama uşurat: „Viaţa mi-a reuşit!”?

În fiecare dimineață în care mă trezesc, respir, sunt sănătoasă si pot merge îmi spun că viața mi-a reusit. Restul, toate se dobîndesc prin muuultă muncă si voință.

Comments

24 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*