Fashion

Felicia Optic Event

IMG_7817
Felicia Optic Center is the only optic showroom from our city that has good products at reasonable prices. Every spring, this showroom creates interesting events in which its clients can benefit from free consultations from a stylist and can enjoy a new brand of sunglasses.

This time, the stylist that hold the event was Iulia Pelipas, the senior fashion editor at Vogue Ukraine, and the new brand that was presented to us was created by Thierry Lasry.

It was nice attending a cool, relaxing event with beautiful people and interesting choice of sunglasses just before the weekend starts.

[RO] Felicia Optic Center este unicul showroom de optică din Chisinău, care dă dovadă de servicii si produse calitative la un preț rezonabil. Un preț rezonabil, însă, nu înseamnă de fiecare dată unul foarte mic. Pentru că pe un produs de calitate ca o pereche de ochelari de vedere sau de soare, care inevitabil are grijă de vederea noastră, deci de sănătatea noastră nu putem economisi.

În afară de locația sa inteligentă si interiorul inedit, acest showroom ne încîntă aproape în fiecare primăvară cu evenimente inedite create speciale pentru clienții acesteia.

În acest an, Felicia Optic Center a organizat un eveniment numit “Fresh Styling Days”, în cadrul căruia timp de două zile clienții săi au avut ocazia sa primească consultații individuale privind alegerea ideală de ochelari.

Eu am avut ocazia sa merg la acest eveniment unic, la care am beneficiat de consultații oferite de către Iulia Pelipas, care este senior fashion editor la Vogue Ukraina.

În afara faptului că am profitat de consultațiile gratuite oferite de Iulia, am avut ocazia să descopăr în premieră si o colecție excepțională creată de unul din cei mai în vogă design-eri de ochelari de soare – Thierry Lasry.

Eu tot în cadrul acestui eveniment am auzit prima dată de Thierry Lasry. Venind acasă însă si căutînd pe google numele acestuia, am aflat ca el este un designer francez, care s-a lansat în lumea modei cu prima sa colecție de ochelari de soare în 2006. Chiar dacă nu are un nume atît de pronunțat în industria modei, staruri ca Hillary Duff, Dita Von Teese, Eva Mendes si Anne Hathaway au în colecția sa ochelari semnați Thierry Lasry.

Rămasă plăcut impresionată, ca după fiecare eveniment creat de Felicia Optic Center, de fapt, am mers acasă cu o dispoziție bună creată de sfaturile primite de la Iulia, dar si de atmosfera relaxantă din cadrul evenimentului.

IMG_7817

IMG_7806

IMG_7813

IMG_7814

IMG_7818

IMG_7823

IMG_7836

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*