Fashion

Warm Days

IMG_8540
Comfortable clothes and shoes are definitely the key to a successful trip. Being a tourist means walking/cycling all day and that means you have to be very careful in what clothes you do that.

As Amsterdam had a plus 20’C weather and a chilly wind, I wore in one of our days there jeans, comfy espadrilles and just a simple t shirt. But everybody knows that in this city you should always have a warm cloth with you. And here my super cosy sweater helped me keep warm.

Have a great weekend guys!

[RO] Cu toții stim că atunci cînd mergem să vizităm un oras nou, trebuie să avem cu noi haine confortabile. Pentru a fi un turist de succes, trebuie să purtăm doar haine în care ne simțim foarte liber si încălțăminte care nu ne oboseste piciorul instantaneu.

Pentru una din zilele frumoase petrecute în Amsterdam, în care erau 20’C si un pic de vînt, am optat pentru o pereche de blugi simpli, un tricou super simplu si espadrile foarte usoare. Cu toții stim că timpul în acest oras este foarte amăgitor si trebuie mereu să ai cu tine o umbrelă si o haină mai călduroasă. Iar aici puloverul meu călduros dar si frumos mi-a fost de mare ajutor.

NU uitați că confortabil nu înseamnă numaidecît negru si simplu.

Să aveți un weekend minunat!

IMG_8535

IMG_8536

IMG_8540

IMG_8545

IMG_8549

IMG_8550

IMG_8540

Comments

15 Comments

 1. a very cool outfit!

 2. Te-as ruga, daca vrei, sa postezi in continuare brandurile hainelor din poze! :) Espadrilele sunt to die for! :) R they Dolce?

 3. si cu totii stim ca atunci cand se posteaza pe blog ceva,de dorit si indicat ar fi sa se scrie fara cacofonii Aniuta :)

 4. foarte frumos si comod!iti. sta bine

 5. Minunata destinatie, Ana!
  Doar ca acea cacofonie de la începutul articolului știrbește din frumusețea lui.

 6. salut Ana, arati superb, da chiar am observat si eu ca nu mai postezi numele brandurilor, sunt de acord cu Margie, posteaza in continuare ca tot ghicim “unde oare gasim unele lucruri!” ms

 7. si eu sunt de acord cu fetele, posteaza te rog denumirile brand-urilor.
  ma uitam eu ca ceva lipseshte in articol, acum am inteles ce anume :)

 8. Fetele..si eu credeam ca nimeni nu se uita ce si cum si pe nimeni nu intereseaza ce si de unde e ;)

 9. Ana, imi place mult cum iti sta cu parul prins. Sunt curioasa de unde e pulovarul, e super!

  Te pup

  http://miu-miu.ro/

 10. Ha, chiar ma uitam la poze si ma gandeam ce aer relaxat de vacanta… dupa care am citit si textul. Chiar inspiri vacanta si plimbare, concediu si time off :)

  • Well..am in background Amsterdam-ul..de aia si au iesit pozele atit de faine..plus ca am avut parte si de timp frumos :D

 11. kkamelitza

  intr-adevar, ar fi mai ok daca ai scrie mai corect…. camelia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*