Fashion

Tartan fever

IMG_5884

I guess everyone has already seen that tartan print took over all the shops and is setting itself as one of the biggest trends of this cold season.
Well, besides my new mommy liabilities, I took some time for myself and went shopping for tartan. I wanted badly an oversized shirt with this print, so I found one at Motivi.
Lots of you could have this print in your wardrobe from the school uniform or from ages ago, when this tartant print was also in trend.
We all know, all the old trends become new trends, a thing I love about fashion.
Have a great week guys!

[RO] Dacă ați fost la shopping recent, cred că ați observat invazia noului imprimeu tartan prin magazine. Acest imprimeu cu siguranță s-a stabilit ca unul din tendințele de top al acestui sezon rece. Plus la asta, pentru multe din voi nu este o tendință nouă sau ceva ce nu ați mai văzut. Mulți elevi au avut uniformă la liceu din acest tartant sau ceva piese în garderobă acum 10 ani.
Lucrul care mă fascinează cel mai mult în modă, este faptul ca tendințele vechi devin mereu cele noi si niciodată nu stii ce să păstrezi în garderobă si ce să arunci.
Că tot ador cămăsile supradimensionate si aveam nevoie de una mai groasă pentru acest sezon, mi-am luat una ca să fie si în tendință. Îmi tot joacă în cap varietatea de outfit-uri care o pot crea cu ea. Abia astept să vi le arăt.
Să aveți o săptămînă frumoasă!

IMG_5857

IMG_5861

IMG_5864

IMG_5867

IMG_5870

IMG_5884

IMG_5887

IMG_5892

IMG_5900

IMG_5903

Motivi shirt
Mango jeans & tshirt
Zara jacket & boots
OXXO design necklace

Comments

18 Comments

 1. Ador imprimeul cu tartan! Si ghetele arata superb!
  http://intimeforfashion.wordpress.com

 2. am cautat aceste botine in Zara si nu le-am gasit…tu la care din ele ai fost?

 3. Ada Gavriloae

  Ana, iti admir stilul vestimentar. Bravo pentru ce faci!
  Insa, cu tot respectul, la capitolul gramatica si topica stai cam prost. Ai avea nevoie de un redactor. :)

 4. glad to see your outfits again on the blog! Like your look!

 5. Foarte foarte misto tinuta!

 6. Welcome back, beautiful lady! :)

 7. Sincer imi plac la nebunie postarile tale!!! Emani atita bunatatea si gingasie, naturaletse si sexualitate!Imi place tare k nu faci parte din fetele ”scinduri” care se streseaza de la un gram in plus mai ales dupa nastere, tineo tot asa si noi o sa urmarim cu placere toate postarile tale.Reprezinti o femeie frumoasa, o mama fericita si o sotie iubita.Ador familia voastra!

 8. O frumusete naturala. Imi place combinatia de geaca de piele si camasa. Ghetele sunt …to die for!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*