Fashion

Living in Clarks

HZ8I0094
[RO] Săptămîna trecută am avut marea plăcere de a primi în dar citeva perechi de papuci de la Clarks, vestitul brand englezesc renumit prin crearea încălțămintei casual extrem de comode și moderne.

Am fost rugată, să scriu un review sincer asupra comodității acestora și modelelor prezente în magazin.

Precum sunt însărcinată, este foarte importat pentru mine să mă simt relaxată atunci cînd merg mult pe jos, iar acest lucru poate fi asigurat doar de o pereche de papuci, care trebuie obligatoriu să fie nu doar comozi, dar și foarte moi, ușori, actuali ca model și formă.

Nu știu de ce, cînd mă gîndesc la brandurile, care pun accent în primul rînd pe comoditate, am de fiecare dată impresia că aceștia uită și de actualitatea modelelor. Nu și Clarks. Dacă intrați în unul din magazinele acestora din Shopping Malldova sau de pe str. Puskin, puteți vedea clar cîte modele extrem de moderne și în vogă au aceștia. Să nu uităm și de faptul că atunci cînd îi încalți și mergi, te simți de parcă ai fi desculț.

Sincer, am fost absolut frapată de libertatea pe care mi-o oferă încălțămintea lor.

În postarea de azi, vreau să vă prezint două modele din noua colecție Clarks, care îmi reprezintă 100 % stilul. Prima pereche de care sunt absolut îndrăgostită, sunt o pereche de adidași de un roz pudrat, din piele fină fină, care se asorteaza ușor pe timp cald cu un look sport chic. Vedeți mai jos cu ce le-am asortat eu.

A doua pereche de încălțăminte, niște șlapi albi în stil masculin, care nu necesită mare efort la încălțare pentru o însărcinată, sunt cea mai bună opțiune de vară pentru ținutele ușoare și zilele călduroase.

Stay tuned, că mai urmează postări interesante cu încălțămintea brandului Clarks!

Prima pereche!

HZ8I0186

HZ8I0152

56

HZ8I0065

HZ8I0094

HZ8I0145

HZ8I0201

HZ8I0203

Și a doua pereche!

HZ8I0220

HZ8I0318

HZ8I0335

HZ8I0425

HZ8I0385

Clarks Shoes

Comments

7 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*