Fashion

Living in Clarks

HZ8I0094
[RO] Săptămîna trecută am avut marea plăcere de a primi în dar citeva perechi de papuci de la Clarks, vestitul brand englezesc renumit prin crearea încălțămintei casual extrem de comode și moderne.

Am fost rugată, să scriu un review sincer asupra comodității acestora și modelelor prezente în magazin.

Precum sunt însărcinată, este foarte importat pentru mine să mă simt relaxată atunci cînd merg mult pe jos, iar acest lucru poate fi asigurat doar de o pereche de papuci, care trebuie obligatoriu să fie nu doar comozi, dar și foarte moi, ușori, actuali ca model și formă.

Nu știu de ce, cînd mă gîndesc la brandurile, care pun accent în primul rînd pe comoditate, am de fiecare dată impresia că aceștia uită și de actualitatea modelelor. Nu și Clarks. Dacă intrați în unul din magazinele acestora din Shopping Malldova sau de pe str. Puskin, puteți vedea clar cîte modele extrem de moderne și în vogă au aceștia. Să nu uităm și de faptul că atunci cînd îi încalți și mergi, te simți de parcă ai fi desculț.

Sincer, am fost absolut frapată de libertatea pe care mi-o oferă încălțămintea lor.

În postarea de azi, vreau să vă prezint două modele din noua colecție Clarks, care îmi reprezintă 100 % stilul. Prima pereche de care sunt absolut îndrăgostită, sunt o pereche de adidași de un roz pudrat, din piele fină fină, care se asorteaza ușor pe timp cald cu un look sport chic. Vedeți mai jos cu ce le-am asortat eu.

A doua pereche de încălțăminte, niște șlapi albi în stil masculin, care nu necesită mare efort la încălțare pentru o însărcinată, sunt cea mai bună opțiune de vară pentru ținutele ușoare și zilele călduroase.

Stay tuned, că mai urmează postări interesante cu încălțămintea brandului Clarks!

Prima pereche!

HZ8I0186

HZ8I0152

56

HZ8I0065

HZ8I0094

HZ8I0145

HZ8I0201

HZ8I0203

Și a doua pereche!

HZ8I0220

HZ8I0318

HZ8I0335

HZ8I0425

HZ8I0385

Clarks Shoes

Comments

7 Comments

 1. Angela Stinca

  Buna, prima tinuta imi place tare mult, a doua dupa parea mea nu te avantajeaza dar se simte ca e comoda. Esti tare draguta! Ma uit la tine si realizez ca alt nume nu putea sa te reprezinte mai bine. Astept si vreo postare cu pregatirile pe care le faci pentru sosirea flacaului, asa cum am vazut la fetita. Esti tare creativa si transmiti emotii pozitive.

  • Multumesc Angela!
   O sa fac o postare si despre cum ne pregatim pentru sosirea baiatului, dar va fi muult mai tirziu, pentru ca ne mutam acum si e haos la noi! )) dar va fi!

 2. stii ca aproape m-ai facut sa imi cumpar si eu adidasii?! dar nu ma incanta gandul sa imi petrec toata vara in adidasi, iar eu in papuci nu pot conduce :))

  de unde ai pantalonii albi? eu am foarte mari probleme in timpul sarcinii cu pantalonii, mi se pare ca nu am suficient de multi si de comozi

  • Dar eu lucrez in picioare si cel mai bine ma simt anume in adidasi! Chiar si in calatorii, daca mergem mult, ma simt mult mai bine in adidasi!

   Pe asos.com este o sectiune intreaga “Maternity”, si acolo sunt si blugi si pantaloni de toate culorile, si sutieni pentru alapatre! Absolut orice! De acolo imi procur totul, plus fac livrare in MD )

 3. atit de feminina esti Ana! parul imi place mult, poate ajung in vara pe la voi! p.s. da, postarea era despre Clarcks, de acord, sunt super comode! ;)

  • Multumesc Valentina! Te asteptam cu drag la Salon cind vii acasa! Daca vrei vara, sa ai grija sa te programezi la vopsire din timp!

 4. Salut !! foarte faine pozele , poti sa-mi spui te rog unde se afla locurile respective ? Multumesc anticipat

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*