Beauty

Beauty Tips: Clarisonic Cleansing Brush

IMG_4399
When is the best day off to do a mini spa hour at home? Of course, sunday!
That’s when I had the chance to try my new Clarisonic Mia 2 Cleansing Brush.

As I’m a makeup artist and do a lot of heavy makeups, my skin also needs a special treatment and cleansing for a natural glow. As much as I love all the makeup products on my skin, I also looove the sensation of clean, smooth and shiny skin on my face. And as much as I try to do all those scrubs and cleaning treatments manually, the Clarisonic was the only brush that really cleaned it deeply.

There are several things you should know about this brush:

– It’s quite expensive (between 99$ – 300 $);
– If you have a really sensitive and problematic skin, you should consult your dermatologist before buying the brush;
– It can cause irritation;
– You can use all your cleaning face lotions, scrubs and gels with the brush;
– It’s more efficient using the brush to clean your face skin than doing it with your hands;
– There are different brushes, for all the skin types, and you should choose correctly;
– If it fits your skin type, the result of using it, is amazing.

I tried it for a week so far and I absolutely love it. My skin glows and I can feel how clean it is after using the brush. I used some scrubs with it and the result is absolutely great, if you also apply a mask after.

But still, check out their official site for more information and the reviews from Paula’s Choice, as I really love and trust her opinion.

[RO] Duminica e cea mai potrivită zi, de obicei, pentru a ne face o oră, două de spa acasă. Atunci și mi-am încercat pentru întîia oară peria cu baterie de curățat pielea feței Clarisonic, Mia 2.

Această sistemă de curățire a feței mi se pare una fascinantă. Eu ca makeup artist care poarta o mulțime de produse cosmetice pe față și adoră acest lucru, iubesc de asemenea cînd pielea îmi este extrem de curată, strălucitoare și catifelată. Și se pare că manual, nu putem curăți fața după un machiaj greu mai ales așa cum se cuvine.
M-am convins de acest lucru de mai multe ori. Clarisonic-ul, însă mi-a demonstrat cît de eficient și util este pielii.

Dar totuși sunt cîteva chestii, care ar trebui să le cunoașteți despre aceste pierii pe baterii:

– Este destul de scump (prețul acestora variază între 99$ – 300$, în dependență de model);
– Dacă aveți o piele extrem de sensibilă sau una acneică și foarte problematică, nici nu vă gîndiți să procurați Clarisonic-ul fără consultarea dermatologistului dvs;
– Poate cauza iritație;
– Poți folosi cu el toate produsele de curățire pe care le foloseai pînă la cumpărarea acestuia, lăptișor, gel de curățare, spumă sau chiar scrub. Folosite împreună, acestea își fac efectul 100%;
– Curățirea pielii feței cu el este mult mai eficientă, decît curățirea manuală;
– Există modele diferite și perii diferite, pentru toate tipurile pielii și este foarte important să vă alegeți device-ul corect;
– Dacă vi se potrivește pielii, rezultatul în urma folosirii acestuia este fenomenal.

Eu l-am folosit deja de vreo 4 ori, cu spumă, gel de curățare și cu scrub și sunt încîntată. Pe lîngă curățirea care mi-o oferă pileii, aceasta are parte și de masaj antirid un pic.
Efectul curățirii pielii cu el, mai ales dacă îmi mai fac și o mască după, este ca după cosmetolog.

Și totuși puteți să citiți mai multe pe site-ul lor oficial, sau review-uri legate de el pe site-ul Paula’s Choice.

IMG_4394

IMG_4403

Comments

9 Comments

 1. Ana, tu tre sa faci partnership cu brandurile a caror produse le promovezi (am uitat cum se numeste acest termen in marketing), numai eu cate produse am cumparat dupa postarile tale :))
  Dar chiar e o metoda eficienta de marketing, plus ca salveaza si lenosi ca mine de researchuri lungi inainte de a cumpara ceva.

  • Am destule parteneriate, dar oricum multi se feresc de mine pentru ca le zic de fiecare data ca parerea mea pe blog va fi una obiectiva si foarte adevarata.
   Am multi cititori, care duc cont de parerea mea si nu-i pot insela cu minciuni. De obicei cei ce se indoiesc de produsele sale, se feresc de mine :))))

 2. Chiar eram curioasa de parerea unui make-up artist in legatura cu peria de la Clarisonic. Ai incercat si Visapure? Daca da, care ti se pare mai buna?

 3. Ana, dar nu intinde pielea? Am auzit ca daca o folosesti excesiv risti ca pielea sa imbatrineasca mai repede..

  • Cred ca depinde mult de tipul de piele. La mine e foarte dura si elastica pielea :) In general daca ai pielea sensibila e bine sa-l folosesti odata/ de doua ori pe saptamina.
   Dar curata atit de binee!!

 4. Intr-avedar peria este foarte buna. Eu o folosesc peste o zi deoarece am piele sensibila. Ana, nu cred ca primul lucrul care ar trebui sa-l scrii in review e pretul. Tu apelezi la diferite cititoare care respectiv au buget diferit, pentru cineva si $99 ar putea fi scump, iar pentru altcineva $300 ar parea rezonabil.
  Sa inchei comentariul pe o nota mai pozitiva: imi place blogul tau. Succes in continuare!

  • Multumesc! Dar am subliniat pretul ca nota informativa. Eu as dori de exemplu sa stiu ce si cit costa si m-as orienta mult mai bine asa )

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*