Fashion

Animation

IMG_7312
How cool is that nowadays we can print on our clothes almost anything we would like? And if you’re a Disney Animation lover, than this sweatshirt would be your fav thing in the whole world.
Minding the age, animations on sweatshirts is still a trend for this cold season.
And my daughter surely loves it, as she looks at it all day long :).

[RO] Cît de tare e faptul că în ziua de azi putem imprima pe hainele noastre aproape orice ne dorim? Evoluția lucrurilor mă frapează.
Si pentru că nu mă deranjează vîrsta mea, mi-am luat un honorac(să-i zic asa) cu toate caracterele din desenele animate Disney imprimate pe el. Să le fie vesel la toată lumea de pe stradă care mă vede :).

Emiliei îi place la nebunie si se uită la el mirată si amănunțit.

IMG_7319

IMG_7312

IMG_7323

IMG_7293

IMG_7305

Epidemic Sweatshirt
Mango coat
Zara skirt, boots & beanie

Comments

16 Comments

 1. Imi place!!! Nu exista varsta pentru imaginatie si buna dispozitie!!! Hainele trebuie sa ne ofere comfort si sa ne bucure privirea!Nu exista reguli in moda… :-) O zi frumoasa in continuare!

 2. E foarte tare sweatshirtul și l-ai pus foarte bine în combinație.

 3. Combinația e superba! Si eu caut de mult așa un pulover:)

  http://royalhappiness.com

 4. Ana tu esti frumoasa ca de obicei, dar combinatia asta de haine e chiar aiurea!
  Totusi honoracul acesta nu se asorteaza deloc cu fusta si cu paltonasul care iti da un aer mai romantic!

 5. Combinatia data dupa parerea mea nu chiar e reusita… Sincer nu inteleg ideia sa porti paltonul doar pe spate,sa zicem cai la moda si frumos insa anume acest model mi se pare ca nu sta defel bine, ps: puloverul supper!)

 6. In poza 3 parca esti un calugar,nu prea nice…

 7. Ana, de obicei faci niste combinatii destul de reusite.
  De data asta cred ca ai dat-o in bara rau de tot. Hanoracul asta te face sa arati grasa in partea de sus, iar fusta asta minuscula te arata de parca ai avea niste picioare prea slabe pentru proportia corpului tau si bazinul mult prea lat. Poate unora le place dar eu zic ca nu se pupa deloc bine piesele astea de vestimentatie.

 8. am am o intrebare esti machiata,ai aplicat fond te ten ?

 9. E bine, dar la fel is de parerea ca nu te avantajeaza partea de sus atit de larga si jos atit de subtirica… Eu as lua la acest “pulover”sau ce este el….o pereche de blugi din ai tai pe care ii ai, mai largutzi si din acei cu rupturi :) si chipiul rosu, sau mai ai tu un fes rosu…ori…ori….dar paltonasul l-as inlatura….

 10. Ana….asteptam noi idei de la tine! Valentine’s Day Outfit….Make-up si Decorations….tot de ce vei avea tu timp si vei reusi!

 11. Ana, ce corector de ochi iti place? Cele pe care le-am incercat dispar peste o ora. Merci!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*