Press

JurnalTV Interview

Here is the interview I did for a TV channel in may. The interview is in my native language, so I guess lots of you won’t understand it. I can tell you that it’s about my passion for fashion and about my blog.

[RO] Acesta este interviul care l-am filmat încă în mai pentru rubrica “Gustul dimineții cu Elena Băncilă” a emisiunii ” Desteptarea de weekend” de la JurnalTV. Pentru cine nu l-a văzut, enjoy!

Comments

22 Comments

 1. ai un cuvant parazit: “foarte”

 2. You look younger and better in pictures than in reality! My opinion ;)

 3. lovely :)

 4. Esti superba…:*** de ce nu faci o postare cu poze despre mama si verisoara ta…sunt foarte curioasa sa le vad :X

 5. mamica si taticu i-a luat salon de frumusete si iata rezultatul, inca o roada a invatamintului de la ASEM cu notele cumparate. Bai da corecta mai e viata asta…

  • Nu te oftica prea tare Elena ca n-ai tinut luminarea nimanui! Si daca tot te intereseaz detalii amanuntite despre viata mea, intreaba :)

  • Nu pot sa inteleg oamenii care fac astfel de comentarii. Daca nu sunteti interesati de informatiile de pe blog, de ce-l accesati?

 6. Anisoara, se pare ca e multa lume care te invidiaza, se pare ca ai dusmani… dar nu te intrista… asta inseamna ca deja esti cineva si ai ajuns undeva…nu te cunosc personal, te-am vazut intimplator la televizor, tot la un interviu si astfel am aflat de blog… fiind pasionata si eu de moda, am inceput sa-l urmaresc… unde vreau sa ajung cu vorba mea? prezinti intr-adevar interes, esti draguta, frumoasa, eleganta si din moment ce te exprimi corect in doua limbi pe care le cunosc si eu perfect (e mult mai greu sa scrii, decit sa vorbesti) nu poti fi o oarecare cu notele cumparate… Succes in continuare in ceea ce faci…noi asteptam sa ne surprinzi de fiecare data!

 7. Bravo, Ana! Iar pentru cei care afirma ca viata este nedreapta cu ei, nu au decât să zică, întrucât au doar curaj să arunce vorbe de doi bani, dar mai puţin le merge mintea la ceva propriu-zis. Eu nu te cunosc, dar din postările pe care le faci aici, am ajuns la concluzia că eşti o fată foarte inteligentă. Baftă în continuare!

 8. Ana m-ai cucerit total, esti foarte frumoasa si placuta ! Iti urez bafta in toate ;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*