Fashion

Free Spirit

IMG_7633
Sorry for the lack of posts guys, but I’ve been very busy about opening the beauty salon, going to the gym and taking care of our child. It’s kind of hard doing all these things even with the right help. Sometimes I wish a day consisted from 48 hours.

In between accomplishing all these things, I chose to wear only those clothes who really made me feel free and easy. Even in weekends, when it’s all about spending time with my family, jeans and sneakers seem the perfect choice.

In the end, doing what you like and wearing what represents you is the greatest thing in the world. So, be yourslef!

[RO] Vreau să le reusesc pe toate odată si aici mi-ar fi de folos ca ziua să aibă 48 de ore. În realitate încerc să împart cele 24 de ore pentru somn, Emilia, soț, casă, reparația de la salon si sport. Si îmi iese destul de greu, să stiți. Cearcănele de sub ochi sunt deja prea evidențiate, iar eu as putea adormi si pe o margine de drum.

Dar gata, de mîine totul va fi mai usor. Pe 25 martie se deschide Salonul Ana, iar noi vă asteptăm cu plăcere pe toți clienții nostri fideli, dar si pe cei care vor să ne încerce serviciile. Ne asteaptă proiecte noi inedite, iar eu abia astept să ies din nou la lucru si să fac femeile frumoase. În caz ca aveți nevoie de programări, apelați la 92-90-58, iar pentru a ne găsi mai usor vedeți detalii aici.

Între timp, eu vă las cu una din ținutele super comode pe care le port mai mereu în ultimul timp. Ca să le reusesc pe toate trebuie să port blugi comozi, un tricou larg si adidasi. Si ca să-mi pun amprenta si pe o ținută simplă, bag accesorii multe.

Ne revedem cu multe din voi curînd la salon.

Ah da, si încă ceva..săptămîna asta fac curățenie totaaaalăăă în garderobă si scot la vînzare multe multe hainuțe cu preț asa mai simbolic. Stay tuned!

1

IMG_7668

IMG_7681

Stefanel tshirt
Nike shoes
Maison Scotch jeans
Freaky Nation jacket
H&M jewelries
Ray Ban sunnies

Comments

9 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*