Family

Emilia’s Playroom

IMG_9941
When I was a kid, I always dreamed about a cool playroom. And when I grew up, I always said that my kids will have my dream playroom.

So, when I was still pregnant I thought carefully in what to invest for Emilia’s room and in what to save money. And I invetsed in furniture that will last through her childhood like a big closet, a cupboard with shelves and a changing table that can be easily turned into a TV table.

Then we saved for things that are going to be changed every two years, like all her small tables and the bed that are from IKEA. All these cheap things are great for a short period of time and she can do whatever she wants with them (like drawing on them).

And then I would invest in crazy play things, like Lego, chalkboards ( the ones you see in photos are made by me, see how I did it here), a Vigvam house that she loves. All these things will definitely resist in time and all her sisters and brothers will play with them.

[RO] Cînd eram copil, aveam imaginație bogată și chiar dacă nu dispuneam de multe jucării și lucruri, le cream noi singuri din ce aveam acasă. De aia, mereu ziceam că le voi oferi copiilor mei o cameră inventivă în care vor avea voie să facă orice, iar creativitatea va fi apreciată la maxim.

De aia, cînd eram însărcinată m-am gîndit minuțios cum să creez camera Emiliei, în ce să investesc și pe care lucruri să economisesc. Am hotărît să-i facem din start un dulap mare și spațios pentru haine, pe care il va folosi chiar pînă la adolescență. În set cu acesta am făcut un dulap cu rafturi, pe care ținem o mulțime de poze și o grămadă de jucării la moment și care va fi utilizat la școală pentru cărți și caiete. Nu am uitat nici de masa de schimbat,care cu timpul poate fi utilizată ca suport de TV.

În aceste piese de mobilă am investit și le-am creat la comandă la STYLE HOUSE. Vedeți mai multe poze cu aceste piese aici.

Am economisit pe pătuc, cel pe care îl avem la moment este unul care se transformă și în masa de colorat și scris. Aceste două piese sunt de la IKEA, au un preț acceptabil și Emilia poate colora pe ele căt o vrea.

Mai apoi, am investit în jucării sau lucruri care vor rezista în timp, ca tabla de scris (pe care am făcut-o eu, vedeți aici cum), căsuța Vigvam și jucării de genul Lego. Cu aceste lucrușoare sper că se vor juca toți copiii noștri.

IMG_9938

IMG_9934

IMG_9935

IMG_9950

IMG_9941

IMG_9944

Comments

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*