Fashion

Over The Knee

IMG_3937
You want to create the illusion that your legs are pretty long? Get a pair of over the knee boots. And worn with dresses or even with jeans, they will make your legs look longer. That’s a trick I always use.

Besides that, these boots always come back in trend, so it’s not a waste of money to buy them.

[RO] Dacă vrei să creezi iluzia optică de alungire a picioarelor, optează pentru cizme lungi pînă deasupra genunchilor sau chiar mai lungi.

Odată purtați cu rochii sau blugi, cum am făcut-o eu, aceștia automat vor crea impresia că picioarele sunt mai lungi. E un truc pe care-l cunosc și folosesc des.

Plus la toate, acest model de cizme mereu revine în modă, astfel investiția voastră va fi una pe lungă durată.

Să aveți o săptmînă frumoasă!

IMG_3944

IMG_3945

IMG_3992

Givenchy Boots
The Flavour Style Atelier top
BCBG necklace
Zara Jeans

Comments

14 Comments

 1. valentina ioana

  imi place foarte mult outfitul…sexy, chic, dar in acelasi timp comfortabil. Love the necklace!

  http://www.eager4fashion.com

 2. Ana, tu ai niste picioare absolut superbe si da, iti alungesc piciorul, insa cizmele peste genunchi NU sunt pentru oricine.
  Cand ai piciorul ceva mai gros, efectul este fix invers.

 3. Are you sure you want to make your feet look longer? Or maybe you meant legs? ;)
  Btw, your blouse is lovely.

 4. Absolut superb outfitul, imi place maxim Combinația. Iar cizmele sunt demențiale, eu caut de ceva timp si pentru mine ceva asemanator, dar fara succes. Spune-mi te rog cum vin cizmele in spate, sunt putin despicate in partea de sus? Merci mult

  • SUnt mai largi chiar de jos si despicate in spate. Sa stii ca atunci cind port o rochie si aceste cizme tre sa renunt la colanti ca de altfel cad jos )

  • La Casadei sunt cizme over the knee, care arata superb, mi-am cumparat acum o pereche si sunt absolut incintata!!! Am picioarele slabe si de aceea Imi este foarte greu sa-mi gasesc cizme care nu stau largi ))) Dar Astea de la Casadei sunt o minuneeeee !!!
   Scuza Ana dar mi se pare ca acest top peplum cam face o iluzie optica nu prea avantajoasa :(
   Xxxx

   • Am inteles ca Casadei nu sunt chiar comozi, e drept? Eu in partea de sus chiar sunt maricica ) Asa e constitutia mea )

    • Cred cã mult depinde de fiziologia piciorului, tocul cizmelor mele sunt de cea Mai innalta inaltime pe care ei le au, Si e foarte subtire, dar sunt foarte comode, atît Si foarte stabile. Eu rar imi pot gasi tokuri comode. Deopilda Louboutin eu nu prea le pot incalta, peste 5 minute in ele merg ca un greeras :))

 5. Daca in priviința cizmelor nu pot spune decât ca arata bine … bluza nu prea imi place! Imi da impresia ca esti destul de mare in partea de sus

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*