Fashion

Casual chic

IMG_6121
All you need for a stylish autumn is a great coat. A black, nude or camel coat like the one that I have. Having one classic coat can solve a lot of outfit problems, because it may fit all your looks.
I bought this one from zara, because I was kind of tired from my black coat and I absolutely fell in love with its color.
You can see here how I wore it with a classic outfit and in todays post with a casual one.

[RO] Tot de ce ai nevoie ca să fii stilată pe timp rece, este un palton în culori clasice ca negru, bej sau camel. Anume acest palton te poate salva în situațiile în care nu stii cum să te îmbraci. Dacă mai pui si imaginația în fucnție, atunci cu siguranță îl poți purta atît la ținute clasice, cît si la unele mai casual, ca cea din postarea de azi.
Eu l-am procurat pe al meu de la zara, de unde de fapt îmi sunt mai toate paltoanele si am optat anume pentru această culoare pentru că mi s-a părut una versatilă si super de frumoasă.
Pentru a compara această ținută cu una mai clasică, vedeți aici altă postare cu acest palton.

IMG_6097 (1)

IMG_6119

IMG_6125

IMG_6121

IMG_6127

IMG_6130

IMG_6135

Zara coat & Jeans
BCBG sweater
Penny Black shoes
DKNY bag

Comments

8 Comments

 1. Si eu caut un palton culoarea aceasta, al tau arata f bine!:)
  http://intimeforfashion.wordpress.com

 2. Asa o combinatie de stiluri interesanta!! Frumoasa esti tu si imi plac si mie paltoanele Zara!! :*

 3. Ana spune-mi te rog ce marime palton ai aici? Eu de obicei port M dar modelul mi se pare larg … as vrea sa mi-l comand de pe internet si n-as vrea sa dau gres cu marimea )

  • Este M si imi vine perfect, dar eu is mashkatsika..la moment am 67 kg si 1.75 inaltime :) Eu tot de pe net mi l-am luat :)

  • Eu port și eu de obicei M, dar am probat S si îmi era si ăla lărguț… Si treb să menționez că nu sunt foarte slabă (din păcate) – 160/65. Respectiv vezi, poate îți iai sau S sau XS. Sau deja depinde de proporțiile tale. Sper să nimerești bine….

 4. Mersi fetele :) eu am 168/58 kg asa ca cred ca XS …

 5. Arati foarte proaspat.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*