Fashion Press

First Cover

00_Shopping_Malldova_mag#03_cover_v.1 2
Doing my first cover was interesting, especially when your best friend poses aside you. Check out my first ever cover on a magazine that will stand in every corner of our local shopping mall.

I’m a proud mamma :).

[RO] Vreau să împărtăsesc cu voi nu doar un simplu interviu într-o revistă, ci si prima coperta pe care am apărut. A fost mai interesant si mai simplu pentru mine să pozez din motiv că am avut-o alături pe prietena mea Ana Irina. Shooting-ul a fost mult mai usor si de două ori mai vesel.

Revista Shopping MallDova va putea fi găsită în Mall-ul respectiv în orice magazin si poate fi ridicată gratuit. Acolo găsiți interviul despre viețile nostre si noul program de mămică cu care încercăm să ne descurcăm.

02_SMD_mag_04_cover_story

01_SMD_mag_04_cover_story

04_SMD_mag_04_cover_story

Interviul integral poate fi citit pe site-ul revistei Taste of Life.

Comments

18 Comments

 1. Ce frumoase sunteti!!!

 2. Ca tare frumoase mai sunteti (love) (love) (love)

 3. Tare dragute, doua mamici frumoase si stilate si atit de fresh. Sunteti tare BRAVO.

 4. E usor sa zici “nu exista nu pot ” si “noi am demonstrat asta” cind ai o situatie financiara buna :)

  • Nu cum fara asa comentarii? Nici nu vreau sa-ti dau un repros, ca vei gasi si la raspunsul meu alt repros, sunt sigura.

   • Fii mai inteleapta si nu reactiona asa, persoana data poate nu a scris cu repros. E doar o pozitie a ei destul de pesimistă as zice… Poate intr-adevăr o duce mai greu si de asta zic, astfel de persoane treb sustinute sau convinse ca multe se poate de reusit fără multe finante initial…. Ok, referitor la ceea de mai sus, succes si mai mare in viitor!!!

    • Draga Ali, sper sa ai dreptate..si sa-mi para mie rau ca am reactionat asa. Doar ca de cele mai multe ori am parte doar de comentarii rautacioase si reprosuri.
     P.S. Multumim

  • Corect!!!

 5. Sunt absolut superbe fotografiile!
  Felicitari!

 6. Bravo Ana!! Sunt atat de fericita pentru tine! Pe langa faptul ca esti o super mommy, arati mega hot, intineresti pe zi ce trece! Love it <3

  Good luck in continuare! Te pup,
  Madalina

 7. Foarte frumoase ambele!! Articolul foarte interesant, chiar nu știam de faza cu corectorul pe pleoape :)

  http://royalhappiness.com/

 8. Va multumim fetelor si va dorim succes si rabdare pentru cind veti deveni mamici :D

 9. Buna ! ti-a iesit superb coperta ! Bravo esti foarte frumoasa ! Ana ce pret sunt la voi la salon aproximativ? Cit ma va costa citeva suvite blonde ? Pe par lungime medie

 10. Si apropo cine vopseste cel mai bine si stilat de la voi si recomanzi?

  • Cred ca intelegi ca nu pot sa-ti dau un raspuns exact aici. Trebuie sa vii la salon sa te vada fetele si sa-ti dea un raspuns exact :) Orice consultatie este gratuita.

 11. Ana, salut!

  Unde pot fi procurate la Chisinau haine de la marca Twin Set? Tu si Ana Irina sunteti imbracate in rochiile de la Twin Set din Colectia noua. Ea poate fi gasita la Chisinau?

  Merci anticipat

 12. Foarte frumoase! Bravo că le reușiți pe toate! Un exemplu de urmat pentru mămicile mai „leneșe”..:) Despre ce salon e vorba?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*