Travel

A Weekend In Bucharest

IMG_4148

Sometimes, you just need a getaway with your friends. And when your husband and mother understands you and helps you with the kid, the getaway gets even more relaxing.

Together with my girlfriends we went for a weekend in Bucharest. And because we love this city so much, we took long walks and enjoyed delicious food in different restaurants and pastry shops.

The weather was sunny and warm and this made our getaway even more remarkable. We had dinner at the Capriciosa restaurant. Their italian food is just amazing and it melts in your mouth. Everything we ate was great and I really recommend the place for you guys.

We took time to really enjoy the trip and had breakfast in two different places. One of them was the famous Paul Pastry that has lots of goods and the other one was Rue de Pain, a really cute and small pastry shop with an amazing breakfast meniu.

And if you want to enjoy a good night life, take a walk in Bucharest’s Old City. You will really like the place.

Thanks to my super cool girlfriends for an amazing weekend!

[RO] Uneori ai nevoie de o escapadă scurtă doar cu fetele. Și pentru că Bucureștiul ne este drag, am ales să mergem acolo pe un weekend.

Escapada devine și mai frumoasă anume atunci cînd soțul și mama te înțeleg și te ajută cu copilul.

Am mers în București pentru a ne plimba, pentru a mînca gustoșenii și pentru a discuta multe și de toate cu fetele mele dragi. Pe lîngă toate, vremea ne-a bucurat cu mult soare si timp călduț. Uneori aveam impresia că era primăvara.

Deci, pentru a ne relaxa maxim, în cele două dimineți petrecute în București am mers la diferite patiserii pentru a lua micul dejun. Una din ele este Paul, unde am avut parte de delicii gustoase si o cafea bună de tot, iar alta care ne-a impresionat enorm prin unicitate si meniu de breakfast delicious a fost Rue de Pain. Pe ultima patiserie, o recomand din tot sufletul. Atîtea bunătățuri pentru micul dejun demult nu am gustat.

Pentru cină, am mers la Capriciosa, un restaurant cu mîncare italiană delicioasă. Mi s-a făcut gura apă de la toate bunătățile lor. Absolut tot ce am gustat la ei, a fost extraordinar de bun și autentic. Recomand!

Pentru distracții de noapte, mergeți în Centrul Vechi. Acolo aveți parte de toate pentru toți.

Nu uitați că Bucureștiul mai are și mii de muzee, expoziții și teatre. Nouă ne pare rău că nu am mers la Circque du Soleil, care a avut loc în acest weekend acolo.

Cea mai tare fază a escapadei noastre a fost însăși drumul cu mașina pînă-n București, timp în care te cunoști mult mai bine cu prietenele tale. Mulțumesc fetelor de un weekend frumos!

IMG_4097

IMG_4101

IMG_4167

IMG_4185

IMG_4186

IMG_4199

IMG_4226

IMG_4228

IMG_4947

IMG_5008

IMG_5009

I was wearing:
Zara dress & jacket
Balenciaga bag
Cos boots
My friend’s beanie

Comments

9 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*