Different

Beauty Tips: Face Care Routine

IMG_6401
So, I want to share with you ladies my face care routine. For some may be it’s not something new, but for some any of these products may be a discovery.

I use only two products every night before bed for my face care.
See bellow the products, their prices and where you can find them. And please do share with me your face care routine, may be I can also find something new and different for my face.

[RO] Vreau să împărtăsesc cu voi rutina de îngrijire a feței mele în fiecare seară înainte de culcare.
Cu timpul am testat tare multe produse si am ajuns la concluzia că am nevoie doar de două produse pentru îngrijirea pielii mele.

Eu o să vă arăt patru produse, dar folosesc doar cîte două în fiecare seară: un produs de curățare profundă si altul de hidratare.
Toate aceste produse sunt usor de găsit în orice farmacii. Eu le procur de fiecare dată din Farmacia Familiei.

1. Cleaning Products

– For a deep cleaning after a long day, I use this bio foam that really gives my skin a deep cleaning. Take a look at the photo to see its name.

[RO] Pentru o curățare profundă după o zi grea, eu folosesc această spumă bio, care se aplică tare usor si vă asigură un rezultat bun. Se găseste în Farmacia Familiei si costă în jur de 200 lei.

IMG_6403

– Also for cleaning, sometimes I use this Avene milk cleanser that is really soft and nice on the skin. This one can also be used for removing eyemakeup.

[RO] De asemenea, pentru curățare, uneori folosesc acest lăptisor de la Avene, care este foarte plăcut pe piele si poate fi utilizat si pentru îndepărtarea machiajului de pe ochi. Acest produs costă în jur de 200-300 de lei.

IMG_6405

2. Hydration Products

– After long searches, I came to the conclusion that natural oils are the best products for hydrating my face skin. So, I use Argan Oil and Grape Seeds Oil after the cleaning products. And my face has shown really good improvements.

I also use these oils for my hair once a week, my face every night and my body during pregnancy.

[RO] După lungi căutări am ajuns la concluzia ca uleiurile sunt cele mai bune produse pentru hidratarea pielii feței si a corpului. Eu folosesc în fiecare seară după produsele enumerate mai sus uleiul de Argan pentru hidratare si uneori uleiul de Măsline sau chiar cel din Semințe de Struguri. Aceste uleiuri le aplic pe păr o dată în săptămînă, pe față în fiecare zi si le-am folosit pe tot parcursul sarcinii pentru prevenirea vergeturilor pe corp.

Cel mai scump este uleiul de Argan, mai apoi ăla din Semințe de Struguri si apoi cel de Măsline. Dar efectul lor este vizibil.

IMG_6409

IMG_6407

Cam doar de atîtea produse am nevoie eu pentru îngrijirea feței. Optați pentru produse naturale si multe uleiuri, pentru că sunt cele mai bune.
P.S. Vă rog, împărtăsițivă si cu mine cu ce produse vă folosiți si ați rămas satisfăcute enorm.

Comments

55 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*