Press

MuzTV Interview

Here is my latest interview for a local TV Channel. Mostly, I’m talking about my blog, about clothes, trends and other stuff that I like to do.

[RO] Iată si interviul care l-am acordat recent pentru MuzTV. În mare parte reportajul este ok, însă cînd s-a editat multe din răspunsurile mele nu au sens pentru că sunt răspunsuri la alte întrebări. Răspunsul pentru critica din partea colegelor de breaslă este, de fapt, răspunsul pentru întrebarea “de ce fel de comentarii critice ai parte pe blog?”. Pantalonii scurți sunt procurați din Londra, dar sunt de la un market vintage si m-au costat vreo 10 euro, detaliu care tot nu s-a menționat. Am creat o ținută cu ei si cămasa soțului meu pentru a vă arăta că dacă este imaginație nu ai nevoie de un buget mare pentru a fi stilată. Acea ținută poate fi purtată ca una casual cu o pereche de biker boots si ca una mai chic cu doar o pereche de pantofi rosii. Enjoy!

Comments

18 Comments

 1. nu te stiu personal,dar nu pari deloc rasfatata,
  imi place ca esti simpla si sa ramii asa cum esti.lumea mereu are motiv sa birfeasca
  birfeste inseamna ca esti inainte si existi:*

 2. viziteaza-mi si u blog-ul
  anapinzaru.blogspot.com

 3. Superba! Imi place naturaletea ta f mult! Felicitari!

  http://violetik.wordpress.com

 4. Desi spui ca ti.au modificat putin interviul , nu conteaza, a iesit super ! De vreo luna iti urmaresc blogul si ti.am cititi fiecare postare (si cele vechi ) :)). Esti foarte frumoasa si ai bun gust .
  P.S ai un par superb !:*
  P.S 2: sunt superbe platformele negre ! De unde le.ai achizitionat/

  Iti doresc o zi frumoasa :*:*

 5. nu te cunosc personal,dar imi pari o persoana foarte frumoasa nu doar la infatisare dar si la suflet!:*se simte din frazele pe care le scrii si ai un zimbet si o privire de om bun))cit tine de critica sa ajunga ei unde ai ajuns tu si atunci sa te critice!

 6. Anisoara !!! esti tare bravo, iar pe cei invidiosi, lasa-i in urma sa se oftice. ce faci, se vede ca depui suflet si asta te deosebeste ! esti foarte placuta si plina de emotii pozitive :) felicitari, si succese mari si in continuare. :) Imi place inregistrarea, fiindca esti foarte deschisa si vorbesti sincer :) way to go ! great !! sa ai un weekend frumos :)

 7. Succese si vizualizari multe mai departe, tare mi-a placut cutia cu bijuterii, enorma de tot!

  Pupici.

  http://www.peach-punch.com

 8. Nu mi-aș fi imaginat că ai un accent atât de pronunțat. Mi se pare că ai o voce de copil. A nu se înțelege că e e ceva rău.

  http://www.zadinblog.com

 9. Hey Ana,
  Imi doresc sa stiu de unde ti-ai procurat acele biker boots sau daca ai vazut ceva asemanator in ultima vreme in Romania,pentru ca imi doresc de mult sa-mi achizitionez o pereche.Mersii mult!Tine-o tot asa:*!!

 10. Foarte frumos , emani atita caldura si energie pozitiva … cu asta conferi blogului tau acel CEVA care te atrage si te face sa te reintorci pe aici .
  Succes in continuare si nu atrage atentia la critica ( decit daca e constructiva ). ;)

 11. Frumos interviul, esti naturala in fata camerei! Succes mult!

 12. Anaaaa, aoleo ce frumoasă eşti!! Şi ce în urmă am rămas eu :))
  Imi place enorm apartamentul tău, trebuie să menţionez asta prima şi prima dată! Apoooi perechea de shorts din Londra chiar e statement şi superbă şi eşti foarte simpatică în video :D paremi-se că am mai văzut ceva cu tine, dar nu cred că au accentuat aşa mult! Acesta e minunat !! Congrats dear :***

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*