Different

Christmas Eve

IMG_6739

I’m obsessed about decorating my house when it comes to holidays. It’s already a tradition for me to make a post every Christmas with how my place looks during this holiday.

This year I also opted for a lot of red decorations, because this is the color that comes to my mind when I think about Christmas.

And because this year we have our precious two months old daughter with us for Christmas, we invited all our friends in to cook together our dinner and enjoy a glass of wine.

Merry Christmas my friends!

[RO] Sunt obsedată în a-mi decora casa atunci cînd se apropie Crăciunul. Cred că anume aceste detalii creează acel spirit unic de Crăciun.

Si pentru că acum avem un copil, împodobirea bradului si decorarea casei pentru sărbătorile de iarnă vor fi o tradiție si un obicei.

Chiar dacă nu dispun de mult timp, am invitat totusi niste prieteni la noi în seara de Crăciun si am gătit cina împreună. A fost ceva interesant si frumos să facem totul împreună! :)
Diana Ilinca si Ina, eu stiu că voi citiți, asa că mersi de ajutor gospodinele :).

Crăciun fericit tuturor!

P.S. Voi indica mai jos de unde am luat unele din aceste decorații pentru cine doreste să stie!

IMG_6619

IMG_6623

IMG_6637

IMG_6775

IMG_6638

IMG_6709

IMG_6712

IMG_6715

IMG_6718

IMG_6726

IMG_6729

IMG_6737

IMG_6739

IMG_6740

IMG_6745

Coronița de pe usă, fața de masă, inelele pentru servețele cu reni – Zara Home
Bradul, globurile si florile decorative – mag. Pecom, Rîscanovca
Babele de zăpadă, Mosc Crăciunii, Renii si Căluții – Metro, Hipermarket Nr.1
Ghiveciul alb si servețelele rosii – Ikea

Comments

19 Comments

 1. asa frumos !! ana da unde gasim zara home ?

  • Eu comand de pe site :) Doar ca ei nu au livrare in MD, asa ca ar trebui sa ai la cine livra in Europa si apoi sa ti le trimita cu ruta :)

 2. Ce frumos e totul, adorabil!!!

 3. acum la Zara Home sunt reduceri mari dar si la Gato Preto unde la fel gasim lucruri foarte bune…frumoasa amenajarea..:)

 4. ana mersi muult !

 5. Foarte inspirat si frumos. Un mare BRAVO! As vrea sa te intreb, cu mai multa exactitate, calutii (sub forma de balansoar) sunt din METRO sau NR.1? Multumesc! Sarbatori frumoase!

 6. Bună, Ana. Doar ce ți-am blogul și pot să spun că îmi place foarte mult, îl voi vizita des. Pozele cu decorațiunile de Crăciun sunt minunate iar tu ești o drăguță. Sărbători fericite!

  Andera | http://www.universulanderei.ro

 7. frumoase decoratiuni si ideii originale……..sarbatori fericite la toata familia ta

 8. Un mic sfat :). Cutitele se aseaza in partea dreapta de farfurie, cu lama spre farfurie, iar paharele in virful cutitului. Si trebuie lasati vreo 5cm de la marginea mesei ;)

 9. Ana,spune-mi te rog calutii de la care Metro i-ai cumparat?

 10. Ana, superb articolul! Un grand merci pentru aceste idei de decoratiuni! M-ai ajutat enorm sa imi decorez casa de sarbatori :) Totodata, te rog mult sa imi zici de unde ai procurat pungile pentru cadouri, albe cu cerbi si fulgi rosii? Caut si nu gasesc :(
  Merci anticipat!
  Un An Nou frumos si fericit!

 11. Hey ! La multi ani ! Si sorry dar caut si nu gasesc ai pus tu pe fb o data un blog cu o fata super draguta si ziceai ceva de genul ca iti plac tattoo ei…imi zici te rog de cine e vorba ?

 12. Buna spune te rog litera a ai confectionato singura?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*