Travel

Ernst & Cochem, Germany

Cochem
Cochem

Did you know Germany has some of the most romantic roads in Europe? What is a romantic road?
It’s a road through small, rustic villages and woods, a road through golden autumn leaves, a road that has mesmerizing views from mountains. Germany has it all, I swear.
Want to take your lady for a beautiful romantic weekend somewhere besides the commercial Paris, than Germany and its villages is the perfect destination.
We visited Ernst, near Cochem this time and we stayed in a local rustic villa called Filla Andre with a breathtaking view. Starting from the location, the romantic rooms, exquisit vines, the wine they make from it and all those views, everything is amazing about the villa and the village.
But you can also stay in Cochem as it has amazing views as well.
Enjoy the breathtaking photos!

[RO] Stiați că Germania are unele din cele mai romantice drumuri? Ce-i aia un drum romantic?
E un drum prin munți cu vederi superbe, e un drum printre sătucuri rustice perfecte, e un drum printre păduri si frunze aurii de toamnă. Toate aceste lucruri văzute în sute de km crează acestui drum parcurs o alură extrem de romantică.
Dragi bărbați, dacă vreți să faceți un gest romantic pentru perechea voastră, ocoliți Parisul comercial si mergeți în sătucurle din Germania. Ele sunt o sumedenie.
Noi am stat în Ernst, un sătuc care aduce a Orheiul Nostru vechi doar că perfect ca într-o poveste. Acest sătuc asezat de-a lungul unui rîu e plin de vii infinite, care sunt amenajate impecabil, cîmpii verzi, si căsuțe colorate pe dealuri. Orice detaliu din Ernst este perfect. Serios, nu am văzut un lucru, care m-ar fi făcut să-mi schimb părerea.
Am stat la vila Filla Andre, care este situat pe unul din malurile rîului si are în spate toată bogăția sa – viile, din care proprietarul îsi face vinul său de casă. Camerele vilei cu vedere chiar si din cadă sunt absolut fermecătoare.
Dacă stați în Ernst, aveți multe de văzut si în Cochem, un orăsel la o distanță de 7 km absolut inedit.
Vedeți mai jos pozele ca să vp convingeți.

The amazing view from the mountains
The amazing view from the mountains
View from our room
View from our room

IMG_2396

View from our room
View from our room
View from our room
View from our room

IMG_2409

IMG_2411

IMG_2415

IMG_2421

IMG_2433

IMG_2436

Filla Andre
Filla Andre
Emilia and all her emotions
Emilia and all her emotions

IMG_2466

IMG_2468

IMG_2472

IMG_2477

IMG_2479

IMG_2483

IMG_2491

Cochem
Cochem
Cochem
Cochem
Cochem
Cochem

Comments

9 Comments

 1. Foarte frumos si pozele emana linisteeea si calmul de acolo,dar unde-i soarele??ati avut parte si de zile insorite?? :) p.s Emilia si emotiile ei is superbeee..

 2. Superb peisajul! Si Emilia este adorabila!

 3. Este o chestie tare faina sa realizez ca eu traiesc unde altii isi petrec concediul. Voi ati locuit pe malul Moselului si intr-adevar regiunea Cochem-Zell chiar pana in Trier este renumita pentru viticultura. La fel cum sunt pe partea Rinului.
  In Koblenz se intalnesc cele doua ape in Coltul Germaniei sau Deutsches Eck.
  As recomanda sa se viziteze castelul din Cochem( nu stiu daca voi ati facut-o), pentru istoria lui, dar mai ales pentru priveliste. Stradutele inguste, case cu specific si crame.
  Ma bucur sa aud ca v-a placut “la noi”, chiar daca vremea nu a prea tinut cu voi.Emilia e superba as always!

 4. Ce frumoase sunt pozele, Ana. Mi se pare atat de frumos ca o luati pe cea mica cu voi, cand alti parinti aleg sa lase copiii acasa pentru a avea timp de respiro. Emilia e minunata, asa o dulceata cum rar vezi.

  Va pup.

  http://miu-miu.ro

 5. Ce fata mare si frumoasa ! E o scumpa ~!:*

 6. Foarte frumos! Una pe lista mea de ‘to do’ la UN moment dat. Iata asa se afla ce alte locuri poti vizita, mersi, o iau de sfat. Numai bune, Nadya @ Bagstowear.co.uk

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*