Different

Chalkboard Dream

IMG_3827
Emilia definitely has a thing for crayons, colors, and drawing everything on her way. So, I decided to create her a little corner where she can do whatever she wants.

I passed on buying a chalkboard, because I didn’t want it to be everywhere around the house, so I opted for making one.
First, you have to buy the special paint and then you have to find a flat surface to put it on. You can choose a whole wall in your kid’s room if you like. Or, you can create or even buy a flat surface and put the paint on. It’s up to you.

I chose to buy a flat surface ( two actually), put it in a frame, so it would look good. Then I painted twice and voila. Emilia has two enormous chalkboards and now she can draw even more.

You can find this special paint on amazon.com or amazon.co.uk.

[RO] Emilia cu siguranță a îndrăgit creioanele, culorile și tot ce ține de desenat și pictat. Așa că am hotărît să-i fac un perete mare de tablă unde ar putea desena și crea.

Nu am optat pentru o tablă gata făcută, care se vînd pe la noi, pentru a nu avea încă un lucru, care ar fi înconjurat toată casa. Vroiam să-i creez un colț al ei, unde ar putea merge de fiecare dată ar simți nevoia.

Așa că, m-am informat de pe net cum să-i fac corect o tablă handmade să-i zic așa. Și am aflat că există așa vopsea specială, care odată pusă pe o orice suprafață netedă, o transformă pe aceasta într-o tablă de scris. Eu am găsit așa vopsea la noi la Supraten. Și am optat pentru culoarea neagră.

Ca suprafață pentru tablă am hotărît să folosesc două bucăți de pal hidrofugat confecționate la un atelier de tablouri și rame de pe str. Eminescu, lîngă piața de tablouri. Le-am pus și în rame, pentru a le reda un aspect îngrijit și pentru a se potrivi cu interiorul camerei Emiliei.

Vopseaua am aplicat-o peste pal de două ori, iar rezultatul a fost nemaipomenit. Chiar nu credeam că există așa ceva. Iar Emilia a rămas încîntată de tablele sale, pe care poate desena ca pe perete )).

Vedeți mai jos și un video cum le-am făcut.

IMG_3792

IMG_3826

IMG_2945

A video posted by Ana Ciorici (@anaciorici) on

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*