Different

A Perfect Night

This is my latest interview for a local TV Channel and again it’s in my native language. At least, this time you can see some stuff from my wardrobe :).
Enjoy!

[RO] După cum stiți sau nu, vineri am fost invitată la emisiunea “O seară perfectă” cu Natalia Cheptene de la acasă în Moldova. Pentru această emisiune, s-a filmat un reportaj ceva mai devreme la mine acasă anume pentru a vă arăta garderoba mea. Sau mai bine zis, o parte din ea :).
Din păcate în emisiunea live am vorbit doar vreo 5 minute, pe care de emoții nici eu nu le țin minte bine.
Ce ține de acest reportaj, am observat că îmi place foarte foarte foarte mult expresia “foarte mult” :)). Nu mă judecați prea dur, o mai dau în bară cu interviurile din cînd în cînd.
În rest vă las cu acest mic interviu drăguț plin de chestiuțe interesante.
Pentru a vizualiza interviul din timpul emisiunii, vă invit aici ca să-l vedeți.

Comments

12 Comments

 1. Ca de obicei… o confirmare că ești o tipă foarte cool.

 2. Esti tare draguta :*.

 3. Va multumesc fetelor!

 4. Ana,esti superba !!!!!!!!

 5. Felicitări pentru interviu, mi-a plăcut foarte mult, mai ales sfaturile de la sfârșit care demonstrează ce om frumos ești. Mult succes în continuare!

 6. Super inerviu.Minunata garderoba.Imi imaginez ce cocheta va fi micuta ta,sa va creasca mare si sanatoasa.succese.esti super

 7. mi-a placut foarte mult de tine. pari de treaba :) in schimb mi-as fi dorit ca prezentatorea sa iti adreseze intrebari care sa se ridice la adevarata ta valoare :)
  succes in continuare

 8. Tare, tare nice Anisoara, ma inchipui ce o sa fie in cativa ani cand Emilia va creste :D

 9. Te tii foarte bine in fata camerei, nu retrai. Foarte interesant reportajul.

 10. Foarte tare interviul! Iti urmaresc postarile in fiecare zi pe Facebook si de cele mai multe ori raman placut surprinsa de alegerile tale.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*