Beauty

Luna 2 by FOREO / Reviews


Ca makeup artist sunt aboslut obsedată de toate produsele și device-urile posibile destinate curățării tenului și menținerii acestuia într-o stare ideală. Pentru că totul începe de la un ten super hidratat și luminos, mi-am achiziționat și eu vestitul device LUNA 2 de la Foreo.

În primul rînd hai să începem cu faptul că această perie este din silicon și nu este una de demachiere, ci o perie destinată curățării profunde a tenului de toți poluanții. Pentru că este creat într-un mod deosebit, pulsațiile acestui device îți garantează lupta cu toate bacteriile și previne acneea, punctele negre și multe alte imperfecțiuni.

Pe site-ul Foreo ai posibilitatea să îți comanzi peria care ți se potrivește tipului tău de piele, un lucru care mi se pare important. Eu am optat pentru LUNA 2 roz, care este destinat pielii normale și în următoarea perioadă mă aștept la un rezultat fin antiaging și la un ten luminos și viu. Pulsațiile create de acesta luptă cu primele riduri și redă pielii o textură fină.

Eu cred în acest device, precum el îți oferă ajutorul de care multe dintre noi nu îl beneficiază. Și aici mă refer la ajutorul venit de la un cosmetician. Ca o femeie foarte activă, mamă și makeup artist sunt extrem de încăntată de toate beneficiile pe care mi le oferă el. Eu am început să îl folosesc zilnic pentru a oferi tenului meu masajul de care are nevoie și relaxarea mușchilor feței. Să nu uităm, un ten tonifiat arată extrem de tînăr.

Ca să concluzionez, vă las mai jos pe scurt toate benefiicle periei LUNA 2 de la Foreo

– curăță tenul extrem de profund
– se luptă cu acneea și punctele negre
– netezește tenul și previne apariția ridurilor fine
– oferă tenului tonifiere bună
– relaxează mușchii feței
– este compact, ușor de încărcat și folosit în călătorii

Să nu uităm, această perie a cîștigat foarte multe premii importante, lucru care sigur îl face să fie unic și să merite toate cele descrise mai sus. Eu îl voi folosi cîteva săptămîni zilnic și o să revin și cu un video cu impresiile mele.

 

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*