Beauty

Beauty Tips: Apivita Products

IMG_1649
I came back from our holiday in Greece with a huge acne invasion on my face. Was it because of the saltie water or sun, I don’t know, but I definitely didn’t look very good.
So, I bought from the local greek pharmacy some products from Apivita, mostly the ones recommended by my cousin. Apivita is a greek brand that has amazing natural skin products. I bought some scrub, some face masks and a cream.

And when I got back home, I started using the face scrub and mask every night before going to sleep. Don’t judge me, by doing this every night, but my face looked horrible and I needed to look at least ok for an event that was in a week.
So, I have to say that the scrub did an amazing work and the masks helped my skin glow and get back to normal.
See bellow all the products that I have from Apivita.

[RO] În ultima noastră zi de vacanță din Grecia, m-am ales cu o acnee nebună pe față. Că a fost cauzată de multă transpirație, apa sărată sau prea mult soare, nu stiu nici pînă în prezent. Cert este, că arătam ca un adolescent.

Spre norocul meu, am aflat de produsele de la Apivita de la verisoara mea Ilinca. Acestea sunt grecesti si sunt aproape 90 % naturale. Pot fi găsite în farmaciile din Grecia, dar si în cele din Bucuresti.
La recomandarea ei, mi-am luat un scrub, niste măsti de față, un serum, dar si o cremă de noapte.

Odată venită acasă, aveam la dispoziție o săptămînă pînă la un eveniment important pentru a face ceva cu fața mea. Asa că am folosit scrub-ul aproape zilnic pentru a exfolia stratul de piele deteriorat si uscat deja, iar mai apoi foloseam măstile pentru a hidrata si hrăni pielea. Interesante sunt si măstile pentru cearcănele de sub ochi.

Sinceră să fiu, am avut parte de un rezultat foarte bun. Am rămas cu petele de la cosuri, dar însăsi ele mi-au trecut. Cu un machiaj aplicat pe față, acestea au fost usor acoperite.

Asa dar, recomand.

Astea sunt măstile si scrub-ul.

IMG_1647

Serum-ul si crema de noapte.

IMG_1652

Si masca pentru cearcănele de sub ochi.

IMG_1653

Comments

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*