Beauty Fashion

Project Nr. VI – Classy


Classy would be more appropriate  if I would have my hair in a classic bun, but I called it so because of the dress. In this project I would like to present you another vision of mine for a bride. I love the special gowns for brides, because I had a Pronovias one for my wedding, but I also love to be able to move when dancing. In my own dress it was a bit hard, that’s why I would like to present you a super nonconformist and simple bride in a short dress. Of course each dress depends on the theme of the wedding, but this one is for a very cool and full of young people wedding. As the dress is classy and reminds us the 60’s period, I really wanted for the hair and accessories smth more modern. So, we decided to do some simple waves, a classic makeup with red lips and to pop out the whole image I chose some bright details, like red heels, red nails and bright pink and red roses. Why not? I think all these details make the difference. What do you think guys? P.S. The piece on my head is inspired by the one Miroslava Duma has and is handmade by me.

[RO] Probabil că denumirea proiectului vă duce în eroare, pentru că un coc clasic, simplu ar fi mai adecvat, dar eu am hotărît să-l numesc asa din cauza rochiei. În acest proiect vreau să vă arăt altă viziune de-a mea la cum ar trebui să arate o mireasă. Desigur că în lume există mii si mii de viziuni si tipuri de mirese, dar aceasta de azi este una nonconformistă, simplă cu accent pe accesorii si detalii. Se stie că orice mireasă adoptă o imagine, care să fie corespunzătoare si temei nunții. Din moment ce rochia are un model clasic, inspirat din anii ’60, am hotărît că coafura si detaliile alese trebuie să fie un pic mai moderne. Am optat pentru valuri naturale si un machiaj clasic cu accent pe buze rosii, iar pentru a completa podoaba capilară cu ceva, am făcut un accesoriu handmade inspirat de la Mira Duma, care este perfect pentru o mireasă. Toate detaliile pentru accesoriul din cap sunt procurate din Gemenii. Dacă tot vorbim de nonconformism, am optat pentru o pereche de pantofi rosii si buchet aprins format din trandafiri mărunți roz si rosii. De ce am ales să fac si un altfel de proiect pentru mirese? Pentru că la nunta mea am avut o rochie superbă semnată Pronovias, dar credeți-mă mi-a fost greu să stau pe scaun si să mă misc asa cum am vrut eu. Rochia dată este de la Di Vero si cu siguranță dacă sunteți interesate, fetele de acolo vă pot face orice fel de model vă place sau doriți.

Imagine+Makeup: Ana Ciorici (eu)
Coafură: Salonul Ana ( 92-90-58)
Foto: Mama :)
Editare: Marina Trocin ( thank you honey!!)
Rochie: Di Vero
Pantofi: Charlotte Olympia

Iată si harta după care ne puteți găsi:

Comments

27 Comments

 1. Foarte frumos!

 2. esti foarte frumoasa! stralucesti <3

 3. ca de obicei, minunata! :*
  cind o sa fiu mireasa, 100 % ca o sa vin la salonul tau sa ma pregatitzi! :D bravo! :)

 4. Foarte, foarte frumoasa!

 5. foarte faine fotografii :)
  eu aș fi vrut să știu dacă există vreun preț standard la serviciile pe care le oferiți sau depinde de ceva anume?

  • Oliandra machiajul costa 300 lei :) Coafurile depinde de ce-ti faci si lungimea parului :)) Incep de la 250 si ajung pina la 400 :) Mersi:)

 6. Eu am ramas fara cuvinte. Poza Nr.2 este rupatoare. Nu pot sa-mi iau ochii de la ea. FFFFF tare imi place.
  Oare cate mirese ar avea curajul sa fie asa in ziua nuntii?
  Ana, esti MINUNATA!

 7. Ah, sa te intreb ceva. Lantisorul de la bijuterie, e de culoare alba sau e argintiu? Din cauza luminii nu pot sa-mi dau seama.

 8. Esti superba Ana!! Imi plac pozele extrem de mult :*

 9. Superba anisoara !!

 10. Ana, esti o bomboana! Si mai mult nu zic nimic, m-ai lasat fara cuvinte!

 11. ah, am fost deja mireasa, dar as incerca si un astfel de look!Frumoasa!

 12. Absolut superba !! Rochia , machiajul , pantofii de printesa , trandafirii – spectaculare poze !!

 13. Multumesc mult fetelor!! Ma bucur ca v-a placut si acest proiect:)

 14. OMG! OMG, ANA!!!

  Esti suuuuuuuuperba!!! Arati ca o zana :)

  IAr mama ii fotograf 100%. Sa ii transmiti complinentele mele. S-a descurcat de minune. Ati facut o poveste aici :)) Bravissime!!!!!!!!!!

  Nicoleta

  http://www.nicoleta.me

 15. Din nou superba,Ana!! Imi place la nebunie! :)
  Si am niște întrebări referitoare la serviciile oferite de salonul tau. Cât ar costa o corectie a sprancenelor?Te ocupi tu personal de asta?:) Dar o frizura?
  Merci!

  • Mersi mult!! SPrincenele costa de la 20 la 50 :) iar o freza depinde mult de lungimea parului si de multe alte chestii :)) In General de la 75 pina la 150-180 :)

 16. Classy is the proper word! Felicitari!

 17. Pozele sunt absolut superbe! Mama ta e un adevarat artist, iar tu o modeala superba! Imi place machiajul la nebunieeeeeee <3

 18. Esti absolut superba… zana! :*:*
  SandraB.ro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*