Fashion

Sunny Winter

16
Why is it that with age, we want to wear simple, basic clothes? Why is it that those clothes are more stylish than anything colored or bold?
And why is it that anything basic is super comfy?

Well, it seems that I became the comfy, simple, basic type of cloth woman and I love it. It looks confident and stylish.

For a stylish winter in the city, go ahead and wear a woolen suit with basic white shoes and a super masculine coat. And do it in a monochromatic color, but create a bold look with e bright lipstick.

Enjoy!

[RO] De ce anume cu vîrsta optăm pentru haine simple, basic? De ce anume aceste piese monocromatice devin cele mai stilate? Și de ce orice piesă basic este cea mai confortabilă ever?

Se pare, că vîrsta e factorul care ne determină să fim atît de încrezute, încît comoditatea și lejeritatea este cel mai important lucru la o piesă vestimentară. Și anume piesele comode, basic și monocromatice au devenit cele mai stilate între timp. Unde văd un outfit minimalist, simplu, într-o culoare, în minte îmi vine imediat o femeie puternică și mi se asociază anume cu Victoria Beckham.

Eu vă propun pe timp de iarnă să optați pentru un costum din lînă monocromatic, care nu se potrivește doar pentru munte, ci și pentru oraș. Asortat cu o pereche de adidași albi și un palton cu linii masculine, costumul se reinventează într-o piesă modernă.

Iar pentru a scoate ținuta din zona sa monocromatică, optați pentru un ruj aprins, cum am făcut și eu.

P.S. Pozele astea superbe sunt făcute, desigur, de Cristina, exact cu o zi înainte de marile ninsori.

Enjoy!

Photos by Jitari Cristina

1

2

3

4

14

16

17

18

19

23

26

28

29

31

32

37

39

41

I was wearing:
Mango Wool Suit
Maje coat
Mango shoes
Ray Ban sunnies

Comments

6 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*