Travel

Lefkada Part I

IMG_9037

Most of you already know that we chose Lefkada, Greece for this years vacation. I want to talk about the hotels that we stayed in in this first post about our vacation.

As Lefkada has beautiful mountains and this fact includes amazing views, we chose to stay two days in a super chic hotel with a breathtaking view.

San Nicolas is situated near Poros Beach and has a gorgeous view of other parts of the island. The hotel has a private beach that is absolutely unique. To get to their stoned beach, you have to go by elevator and then by stairs. The hotel has one enormous pool and one for kids. Its restaurant is orirginal by the same beautiful view and delicious greek cuisine.

But two days in this beautiful hotel is enough. Well, it’s enough for us, as we love to explore a lot.

For the rest of our vacation we chose to stay at Rouda Bay Hotel, from Poros beach. The hotel has great rooms with lots and lots of facilities for our baby. And, I guess we got lucky, as the room from Rouda Bay had the most gorgeous view as well. Its beach is very close and has beautiful cristal clear water.

I’m gonna let you guys for now with this information and photos and will be back with another post from Lefkada.

[RO] Majoritatea din voi, care-mi citesc blogul, stiu deja că am ales Lefkada pentru vacanța noastră din această vară. Această insulă frumoasă ne-a surprins cu niste view-uri deosebit de azurii si fascinante.

Pînă ajung acolo, mulți m-au rugat să le vorbesc de drum si unde stăm aici pe insulă.
Drumul îl alegeți în dependență de copil desigur. Al nostru, însă este purtat peste tot de la vîrsta de o lună cu masina si nu prea am avut probleme la drum si dileme cu ce să mergem. Asa că am ales masina. Eu cred că copiii nu se nasc cu deprinderi, ci noi le creăm unele.

Am avut frigider mic cu noi, multă mîncare, fructe, jucării, muzică din care îi place Emiliei, dar si Ipad-ul cu desene animate, care ne-a salvat în momentele ei de criză si de plictiseală. Am parcurs cei 1500 de km în două zile foarte calm si fără mare grabă.

Vă recomand înainte de plecare să mergeți la pediatru si să luați lista cu medicamente pentru vacanță. Vă îndemn să luați picăturile NUx-Vomica, pentru răul de drum sau de “mare” cum se mai numeste.

În postarea de azi vroiam doar să vă vorbesc despre unde am stat cazați. Pentru că Lefkada este foarte muntoasă, astfel avînd niste vederi impresionante, am ales să stăm două zile în Hotelul San Nicolas situat lîngă Poros Beach. Acesta are o vedere superbă la plajă si la unele părți ae insulei. Bazinul acestuia, dar si restaurantul dispun de aceeasi vedere unică. Cel mai impresionant lucru la acest hotel este plaja stîncoasă, la care ajungi cu ascensorul. Tare, nu? Oricum, vedeți totul în poze. Dacă stai la acest hotel, pe jos nu ai unde iesi sau te plimba, pentru că orice sătuc sau orăsel sunt destul de departe.

Si pentru că nouă ne place să explorăm, restul vacanței îl petrecem la Rouda Bay din Poros Beach. Acest hotel, însă dispune de camere cu facilități foarte bune pentru copii. Are bucătărie, pătuț si multe alte chestii necesare pentru o familie cu copil. Ah da, si acesta are o vedere superbă la plajă, dar si o plajă de invidiat, care este fix la un metru de hotel. Deci, încă un plus mare pentru cei cu copii.

La moment vă las cu această postare ca să vedeți unde am stat, dar vin cu postări azurii si deosebit de frumoase.

P.S. Hotelele le-am bronat prin booking.com. Nu obisnuim să mergem prin agenții de turism niciodată.

San Nicolas Hotel, Lefkada

IMG_8879

IMG_8884

IMG_8885

IMG_8895

IMG_8902

IMG_8907

IMG_8916

IMG_8949

IMG_8959

IMG_8972

IMG_8980

IMG_8985

IMG_9017

IMG_9031

IMG_9037

IMG_9061

Rouda Bay Hotel, Lefkada

IMG_9066

IMG_9072

IMG_9077

IMG_9097

IMG_9114

IMG_9119

IMG_9123

IMG_9132

Comments

23 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*