Travel

Amsterdam

IMG_8604
We want different things at different ages. I guess I got to that age where shoes and bags aren’t anymore the things I want for my birthday. All I want now is to travel and discover the world.

So, to make a tradition out of it, I bought for our 5th year of relationship tickets to Amsterdam. My husband was pretty excited about the gift, as was I.

The trip was pretty easy and the three days of staying pretty amazing. Our friends Alina and Simon helped us discover Amsterdam the way they see it. We walked a lot around the city and discovered all the pretty small buildings and their beautiful churches, went for a nice picnic in the park and had a great dinner at a delicious local restaurant.

All that combined with a great bike ride, laughs and tasteful wine made our short journey unbelievable.

I have to say Amsterdam is the city I would move to and live for the rest of my life. Discover Amsterdam through our photos in todays post.

[RO] Cred că am ajuns la acea etapă în viață, în care tot ce-mi doresc de ziua mea este un bilet spre o destinație nouă. Pantofii si gențile nu mai sunt o prioritate deja ( nu că renunț de tot la ele :) ).

Si ca să-l conving pe soțul meu că eu tare as prefera o călătorie spre o destinație necunoscută de ziua mea, am început eu tradiția. La împlinirea a cinci ani de relație cu el, am luat bilete către Amsterdam, orasul pe care el, dar si eu tare vroiam să-l vedem.

A fost si mai interesantă sederea noastră de trei zile în Amsterdam din motiv că prietenii nostri Simon si Alina, care stau acolo ne-au arătat orasul anume asa cum îl văd ei. Ne-am plimbat cred că o zi întreagă pe jos, descoperind frumoasele cartiere, muzee dar si biserici înalte. Am mers în cel mai mare parc din oras unde am profitat de ziua frumoasă cu soare (ceva rar pentru Olanda în general) si am făcut un picnic cu gustări delicioase.

Am mers toți patru la cină în unul din restaurantele locale cu două biciclete. Si este uimitor cît de comod si usor a fost să ne deplasăm împreună cu soțul pe o bicicletă. În general este fantastic cum toată lumea circulă pe biciclete pe orice anotimp, purtînd orice haină.

Scurtă ne-a fost sederea, dar vom avea motiv să ne reîntoarcem curînd. Si sinceră să fiu cred că Amsterdamul este orasul în care as trăi tot restul vieții, pentru că este ca din poveste – un oras cu o civilizație de nedescris.

Vedeți mai jos Amsterdamul prin pozele noastre.

IMG_8405

IMG_8407

IMG_8410

IMG_8427

IMG_8428

IMG_8432

IMG_8435

IMG_8436

IMG_8440

IMG_8443

IMG_8446

IMG_8459

IMG_8461

IMG_8467

IMG_8475

IMG_8480

IMG_8485

IMG_8489

IMG_8507

IMG_8509

IMG_8510

IMG_8513

IMG_8516

IMG_8562

IMG_8567

IMG_8569

IMG_8581

IMG_8584

IMG_8591

IMG_8604

IMG_8634

Comments

14 Comments

 1. ana SUPER POZE! spune t e rog ce fotoaparat ai ? ce marca? mersi anticpat

 2. Am ochit si eu demult Amsterdamul, si probabil ca in toamna o sa mergem si noi pe un weekend. In genere visez demult sa merg in marile orase ale Olandei. Pentru mine e o tara de vis. Iti recomand Straßburgul pentru o vizita pe 2 – 3 zile data viitoare. E foarte frumos si o sa fii cu siguranta incintata.

 3. Ce nevoie am si eu cateodata de o vacanta din asta :X Numai cu (viitorul) sot. Cred ca v-ati distrat de minune.

  Te pup, Ana.

  http://miu-miu.ro/

 4. Superbe poze !!!!!! Presupun ca ai mii de poze, fiecare detaliu din Amsterdam merita o poza. E unul din orasele mele preferate. Oamenii sunt atat de calmi si detasati, zici ca nu au griji si insufla si o stare si te fac sa valorifici fiecare chestie marunta din viata. Din pacate eu nu am avut parte de vreme asa frumoasa, desi am fost la sfarsitul lui iulie, chiar am fost nevoita sa-mi cumpar o geaca :)).

 5. Este intr-adevar un oras suuuperb! Si eu planuiesc sa-l vizitez cat mai curand :)
  http://intimeforfashion.wordpress.com/

 6. Vreau si eu… frumos oras <3
  Dragute pozele, se vede ca v-ati simtit bine!!

  http://diana.doubleweb.ro/

 7. Luna aceasta am fost impreuna cu sotul meu in Istanbul. Urmatoarele pe lista fiind Londra si Amsterdam. Vazand pozele si zambetele voastre si modul in care l-ai descris m-ai determinat sa aleg cat de curand Amsterdam, desi stiu ca ai fost si in Londra.
  Apropo, daca ar fi sa alegi care ar fi pe primul loc dintre cele doua?
  Mersi

  • Ambele sunt foarte frumoase, doar ca Londra e putin mai haotica, iar Amsterdam-ul mai mic si mai cosy) Dar trebuie sa le vezi pe ambele!

 8. Vacanta de vis! Super poze !!!

 9. Superbe pozele!! Chiar m-ai convins si pe mine ca tare se merita de vazut si Amsterdamul! :) iar cu ideea de cadouri sunt foarte de acord – cred ca e unul din cele mai memorabile si frumoase cadouri!

  http://royalhappiness.com

 10. Bravo, de locuri frumoase si de arhitectura nici nu mai zic, dar cel mai mult mi-a placut sa va vad pe voi cu finii vostri in poze. Cred ca a fost cel mai minunat cadou pentru voi toti, bine meritat….dupa nunta…

 11. Superbe poze, locatie minunata!!! Am adaugat Amsterdam-ul pe lista mea de must-visit :)
  Te pup si te urmaresc cu drag ♥ Andrea xoxo

  http://dreamworldbyandrea.blogspot.ro/

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*