Fashion

Black on Black

2

I learned from the best ( and here I mean Victoria Beckham) that medium lengths for a dress or a skirt are the sexiest ones. There’s not so much to show, just the sexiest part of our legs and the shape of the body, in case the skirt is really tight like mine.

Now that I’m looking at these photos, I realize that this total black suit is really elegant, looks very chic and has that sexy vibe. And to really make it pop from the crowd, I opted for some pink stilettos, a bright necklace and a classy makeup with accent on the lips.

Make sure to highlight your look, if it’s a total black one. You can play with the accessories, hair and makeup here.

[RO] Am învățat de la cea mai bună (si aici mă refer la Victoria Beckham) că lungimile medii la o rochie sau o fustă pot fi cele mai sexy. Atunci cînd fusta e mulată pe corp, evidențiind formele si un pic mai lungă de genunchi, aceasta devine imediat o armă pentru o femeie. De ce devine o armă?

Pentru că se văd doar gambele, care după părerea mea sunt cea mai sexy parte a picioarelor, forma corpului, iar restul rămîne la imaginația celorlalți.

Uitîndu-mă la poze, realizez că acest costum negru este unul foarte elegant cu un aer chic, creat de topul peplum, si o notă sexy creat de fermoarul fustei din spate.

Nu uitați să vă jucați cu accesoriile în cazul unei ținute total black. Eu am mers pe niste bucle lejere, un machiaj clasic cu accent pe buze, o pereche de pantofi roz si un colier in aceleasi nuanțe.

Enjoy!

IMG_3093

2

IMG_3133

IMG_3098

IMG_3105

IMG_3152

IMG_3154

Superbul costum este realizat la The Falvour Style Atelier
Gianvito Rossi shoes
Swarovski necklace
Salon “Ana Ciorici” hair & makeup

Comments

8 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*