Beauty

Spring/Summer Bridal Lookbook from Salon “Ana Ciorici”

IMG_9073
When I think about Spring or Summer Brides, all that comes to my mind are flowers, sunny weather may be even too hot sometimes, easy dresses, super bohemian hairdos and really natural makeup.

So, to combine all these in one, we did a shooting with my team from the Salon using Biano accessories and created a Spring/Summer lookbook with bridal hairdos and makeup.

There’s no more words needed to describe the result. I’ll let you all with the photos bellow!

Special thanks to me talented friend Eva Elena for these angelic photos!

[RO] Cînd mă gîndesc la miresele, care își sărbătoresc nunta Primăvara sau Vara, tot ce îmi vine în gînd îndată sunt multe flori, timp frumos, poate chiar prea călduros uneori, rochii extrem de ușoare, coafuri boeme și machiaje extreeeem de naturale!

Și pentru ca să le combinăm pe toate perfect și să creem un lookbook proaspăt de primăvară, împreună cu fetele de la Salon am optat pentru coafuri extrem de lejere, folosind accesoriile Biano, un machiaj luminos și o rochie parcă vintage semnată O’blanc.

Vreau să mulțumesc din suflet prietenei mele Eva Elena, care ne-a făcut și editat pozele ca un profesionist adevărat.

Nu spun mai multe, ci vă las mai jos cu toate miresele noastre boeme.

——————————————————————————————————————-

Pentru a vedea cum vă puteți juca cu coafurile, noi am folosit și extensii pentru un plus de volum și ne-am jucat cu diferite accesorii ca să puteți înțelege cît de diferite fac acestea, coafurile să pară!

La prima mireasă am optat pentru o coadă de cal, folosind extensii și accesorii deasupra cozii, pe cap și într-o parte ca să vedeți cît de diferită și versatilă pate fi totuși o simplă coadă. Această coafură e perfectă pentru nunțile de vară cînd predomină căldura!

IMG_8597

IMG_8576

IMG_8620

IMG_8544

IMG_8596

Pentru un aer vintage și păr scurt, am optat pentru valuri vintage extrem de lejere, punînd accent pe accesoriu, care poate fi purtat pe frunte, pe cap sau chiar în spatele coafurii.

IMG_8688

IMG_8773

IMG_8780

IMG_8815_bw

IMG_8874

IMG_8891

IMG_8897

Pentru o un păr prins cu multe împletituri, puteți opta pentru flori sau accesorii. Vedeți mai jos cum ne-am jucat noi și am creat dintr-o coafură, mai multe, folosind doar accesorii.

IMG_8990

IMG_9005

IMG_9013

IMG_9030

Și desigur în loc de împletiturile cu care toți s-au obișnuit pe cap, noi am făcut niște cozi sucite și aduse pe frunte.

IMG_9073

Și desigur, am creat încă o coafură boemă, perfectă pentru zilele călduroase!

IMG_9209

IMG_9173

IMG_9232

IMG_9239

IMG_9246

IMG_9269

IMG_9263

Coafură – Cristina Cojocaru, Nicoleta Pouh, Daria Onică, Salon “Ana Ciorici”
Makeup – Ana Ciorici, Inga Rusu, Salon “Ana Ciorici”
Rochie – O’blanc
Accesorii – Biano
Photo & Edit – Eva Elena

Comments

2 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*