Fashion Travel

When in Paris


If you ever go to Paris, you haaave to go on a date and wear a super chic dress and heels. Because the city itself is super romantic, the architecture is just awesome and the surroundings just make you wanna drink a glass of wine with a great view.
Here is a great look you can be sure of is not “too much”. Because it is Paris!

Wearing a super flirty, red dress and velvet heels, all from Maje.

Have a great weeke everyone!

[RO] Parisul cu siguranță este orașul dragostei. Și dacă ajungeți să îl vizitați, numaidecît mergeți la o cină romantică cu partenerul.
Poate fi o cină romantică pe un vapor din sticlă, din care se vede Turnul Efel sub muzică vie. Poate fi o cină romantică chiar în Turn, sau poate fi o cină romantică la apus pe unul din podurile Parisului sau pe gazonul de lîngă turn.
Parisul îți oferă posibilitatea de a avea parte de cele mai ieftine cine cu cele mai frumoase vederi, sau de cele mai scumpe cine la fel cu cele mai frumoase vederi. Indiferent unde mergeți, trebuie să purtați o rochie frumoasă și o pereche de tocuri. Credețimă, fetelor, în Paris niciodată nu o sa te simți “prea gătit”.

Vreau să vă arăt în postarea de azi una din ținutele mele, corespunzătoare unei cine romantice. O rochie roșie cu falduri, care este una din tendințele de top al sezonului și o pereche de sandale din catifea.

Toate piesele sunt de la Maje, un brand francez.

Enjoy!

Să aveți o săptămînă frumoasă!

Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*